2015-10-05

Referat

Bakken Bears fik budt Stevnsgade et hedt velkommen tilbage til Basketligaen efter mere end et årtis fravær, da holdet i første periode af holdenes første ligakamp bragte sig foran med hele 25 point (38-13). Resten af kampen blev mere lige, men der blev aldrig antydningen af spænding om resultatet.

Bears startede med Åris, Lærke, Jukic, Iversen og Diouf på banen, mens Stevnsgade indledte med Vincents, Christensen, Balaton, Brooks og Bloch. Udover den store føring til et hjemmehold i hopla blev det i første periode noteret, at Nicolas Christensen fik hele fire fejl.

I kampens anden fjerdedel fik især Mikael Vincents, der er kommet til fra SISU, hevet udeholdet op. Bears vandt dog fortsat perioden sikkert 24-15, og førte således 62-28 ved halvlegspausen.

Også tredje og fjerde periode blev vundet af Bears – 22-17 og 24-17, og selvom Carles Bivià satte en treer til point nummer 100 på et tidspunkt hvor Stevnsgade havde scoret 51, fik udeholdet reduceret til sidst i kampen.

Debutant Bivia blev pointmæssigt kun overgået af Michel Diouf, der i sin debut scorede 20 point og supplerede med ni rebounds. Bivia scorede 18 og havde seks assists. En velspillende Thomas Lærke scorede 16 point – alle i første halvleg – mens Darko Jukic (11 point) og Mikkel Plannthin (10) også nåede et tociffret antal point i deres første optræden i Bearstrøjen. Det er værd at notere, at alle Bearsspillere fik scoret.

For udeholdet var Mikael Vincents mest scorende (17 point), mens Mads Blochs supplerede sine seks rebounds med ti point.

Ikke overraskende var Bears klart bedst i de afgørende kategorier i statistikkerne. 42-20 i rebounds, 30-11 i assists, og 58-38 i procenter på skud fra gulvet.

De to hold får ikke mange dage til at restituere. Allerede torsdag spiller Stevnsgade ude imod SISU, mens Bears skal til Randers. Næste hjemmekamp for bjørnene er søndag mod SISU.

 

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE