2015-10-21

Referat

Bears slår Rabbits efter comeback
Bakken Bears var bagud med hele 14 point undervejs, men vandt alligevel topopgøret i Svendborg Idrætscenter. Bears vandt 83-78 efter 30 point af Darko Jukic.
Bears stillede op med fuldt hold, men satte ikke Chris Christoffersen på banen, mens Rabbits manglede Antonio Porta og Trevor Noack.
Svendborg Rabbits var klart mest dominerende i første periode. Ligatopscorer Brandon Rozzell ramte tre treere og scorede 11 point af kaninernes 18 (føring 18-7, 5 min). For Bears var Michel Diouf næsten eneste scorer i starten af kampen – han scorede syv af udeholdets første ni point.
Darko Jukic scorede syv point i den sidste halvdel af perioden, og det var medvirkende til at Bears “kun” var bagud 18-28 efter de første ti minutter. Katalysator for at Bears fik stoppet Rozzells scoringer var indskiftningen af Aladdin Barakeh.
Svendborgs dominans stoppede dog ikke med starten af anden periode. Rabbits gik 7-3 og nåede dermed holdets største føring (35-21, 12 min). Endelig kom Bears i gang i angrebet. Sebastian Åris og Darko Jukic ramte treere og det blev indledningen på et 8-0 run. Rabbits holdt ved til 43-34, inden Bears gik på et 11-0 run og bragte sig foran for første gang siden 2-0. Damian Ocana fik udlignet inden halvlegen.
I tredje periode scorede Rabbits ikke de første godt fire minutter, men alligevel fik Bears ikke trukket fra. Bjørnene nåede maksimalt foran med seks, men en uhyre velskydende Claus Magaard scorede fynboernes sidste ti point. 60-62 inden sidste periode.
I kampens sidste fjerdedel fortsatte Bears med at dække fint op. Rabbbits scorede blot syv point i de første syv minutter og Bears nåede foran 76-67 og senere 82-70. Brandon Rozzell scorede tre treere og fik næsten hevet Rabbits tilbage i kampen, men det var ikke nok. Bears vandt slutteligt 83-78.
Mest scorende for Bears var Darko Jukic med imponerende 30 point, mens Michel Diouf scorede 20. Begge supplerede med syv rebounds. For Rabbits scorede Rozzell 30 point, hvilket han supplerede med 10 assists.
Bears er med sejren i spidsen af Basketligaen med fem sejre i lige så mange opgør, mens Rabbits har tre sejre i fem kampe. HIC er det eneste andet ubesejrede hold, men holdet har kun spillet fire kampe.
Bakken Bears spiller allerede igen fredag aften, når holdet gæster SISU i pokalturneringens 1/8-finale.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE