2015-12-07

Referat

Efter et overtidsdrama fik Svendborg Rabbits vendt den seneste resultatmæssigt uheldige stime og tilføjede Bakken Bears det andet nederlaget i sæsonen. Rabbits vandt 102-98 efter at have været skarpest i kampens afslutning.

Bakken Bears fik ellers en drømmestart på kampen. Da Mikkel Plannthin ramte en trepointscoring til føring 13-2 væltede det ind med bamser til Børnenes Kontor som en konsekvens af Bakken Bears Teddy Bear Toss. En pause, der bekom Rabbits bedst, men omvendt øgede Bears føringen i resten af perioden. Bjørnenes største føring var ved 24-9, men den giftige duo Rozzell og Porta var i gang. Rabbits fik reduceret til 28-15 ved periodepausen.

Efter en Portatreer som åbning på anden periode satte 100-kamps jubilar Sebastian Åris fem point i streg til føring 33-18 inden Rabbits gik på et 14-2 run og fik reduceret til 35-32. Antonio Porta var ustyrlig i anden periode, og scorede 18 point i første halvleg. Bears sluttede perioden bedst af og havde det ikke været for endnu en dyb treer af Porta havde føringen ved halvlegspausen været tociffret – nu var den i stedet på 47-40.

Rabbits fik hurtigt reduceret til 49-46 men Bears holdt stand, og føringen nåede at blive på 12 point – 60-48. Med under to minutter igen af tre periode var Bears oppe med ti point – 70-60, men en god fynsk afslutning gav et 6-0 run inden Åris sluttede perioden med en treer.

Rabbits vendte kampen og kom foran efter et 12-0 run. Brandon Rozzell stod for de sidste ti point i det run. Føring 78-73 lignede Rabbits et hold i vinderposition, men igen skiftede kampen. En velskydende Mikkel Plannthin ramte to treere og Michel Diouf satte et par straffekast, og så var Bears igen foran – 81-78. Herefter gik Rabbits på et 5-0 run, og så Bears på et tilsvarende. Rabbits var i vinderposition 91-88 ved indgangen til kampens sidste minut, men en scoring af Diouf og en treer af en indtil da anonym Carles Bivia gav Bearsføring 93-91. Antonio Porta blev fejlet og scorede begge straffekast. Michel Diouf brænder et lille skud inden Rabbits får chancen, men Bivia låger Trevor Noacks skud.

I overtiden er det to trætte hold, der er på banen. Der scores ikke i de første to minutter, og Bears forsøger at sejre ved hjælp af trepointskud. En taktik, der ikke virker, på trods af den del frie skud. Rabbits er mere træfsikre, og scorer holdets straffekast. Bears har ellers chancen for at udligne, da Bivia skyder en treer med otte sekunder igen, og så er det kosmetik, da Darious Moten scorer et straffekast til slutresultatet 102-98.

Bears spiller allerede torsdag igen, når holdet gæster Forum Horsens. Hjemmeholdet Horsens IC fører suverænt Basketligaen med 12 sejre i lige så mange kampe. Bears og Team Fog Næstved deler andenpladsen med syv sejre i hhv ni og ti opgør, og Rabbits har seks sejre i tolv kampe. Rabbits’ næste Basketligakamp er onsdag den 16. december, når Randers Cimbria kommer på besøg.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE