2016-01-06

Referat

Bakken Bears fik en lektion i litauisk basketball, da holdet onsdag aften tabte til Juventus Utena. Bears kom stort bagud fra starten af kampen og selvom holdet fik skåret føringen til fem point i starten af tredje periode, var Bears ikke tæt på sejren.

Der var tale om en urimeligt dårlig første periode, hvor Michel Diouf var eneste Bearsspiller, der scorede. Han 8 point blev modsvaret af 23 fra hjemmeholdet – og så var der lang vej hjem for bjørnene.

Amerikanske Shawn Glover fik debut for Bears, og han gjorde en fornuftig figur. Men det var først da Chris Christoffersen kom ind, at Bears fik fat. Den lange bornholmer fik generet hjemmeholdets spillere, men Bears fik ikke styr på forsvarsreboundsene. Juventus tog hele 11 angrebsrebounds i første halvleg og i det lys var det imponerende, at Bears kun var bagud med 36-43 ved pausen, bl.a takket være en treer til allersidst af Darko Jukic.

Var der håb om en lige anden halvleg i omklædningsrummet, blev det aldrig indfriet. Juventus var skarpere og da først Samenas begyndte at ramme bag trepointlinjen var kampen forbi. Efter ikke at have scoret før pausen scorede han 23 point (inkl. fem trepoinscoringer) i de sidste 20 minutter! Så var spændingen forduftet og hjemmeholdet kunne trille sejren hjem. Og så må det konstateres at når modstanderne vinder reboundkampen 47-25, så er det meget, meget svært at vinde.

Shawn Glover fik scoret otte point i sin Bearsdebut, men mest scorende blev Michel Diouf med 15 point. Darko Jukic scorede 13, mens Mikkel Plannthin scorede 12 og Carles Bivia 10. For hjemmeholdet var Samenas mest scorende – med næsten dobbelt så mange point som de næstbedste scorende: Zelionis og Dimsa scorede hver 12.

I næste runde spiller Bears igen på udebane, når holdet tirsdag spiller mod belgiske Mons-Hainaut, der onsdag tabte i Ukraine mod Khimik. Inden da spiller Bears hjemme mod SISU – søndag kl. 15.00.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE