2016-09-30

Bears vinder hæsblæsende kamp 1

Det blev en rigtig god sæsonstart for Bakken Bears, der åbnede Basketligaen med en 114-86-sejr over Randers Cimbria. Første halvleg var ellers helt lige (49-49), men i anden halvleg trådte Bears på speederen og det kronjyske hjemmehold gik døde.

Bears nye sæson-koncept ligner et meget højt tempo og med en masse pres. Debutanterne Adama Darboe, Dwayne Benjamin og Mike Gesell startede med at ramme bag trepointlinien og angrebet kørte godt. Bears scorede hele 49 point – til gengæld kneb det i forsvarsenden, hvor der blev lige så mange point ind.

Straks fra starten på tredje periode begyndte forskellen på de to hold at vise sig. Michel Diouf startede med fem point efterfulgt af syv af Nicolai Iversen og seks nye af Diouf. Stillingen 58-63 var sidst Cimbria var i nærheden af bjørnene – et 11-0 run midt i tredje periode afgjorde reelt kampen. Bears førte 76-61 efter tredje periode, og Cimbria kom ikke tættere på end 12 point i den afsluttende periode.

Fra 94-79 føring til Bears accelererede bjørnene med dunk af både Sylvester Berg og Mike Gesell, så slutresultatet blev 114-86.

Syv Bearsspillere scorede mellem 12 og 17 point – flest scorede Thomas Lærke og Dwayne Benjamin. For Cimbria scorede Charlie Burgess 16 point.

Bears stillede op uden DeVaughn Akoon-Purcell, der ikke har fået sine papirer på plads, mens Randers måtte undvære Eric McKnight. Bjørnene scorede desuden Morten Sahlertz og Chris Christoffersen, der begge pga skader fik meget få minutter.

Bjørnenes næste opgave er tirsdag i Estland, når BC Tartu tager imod i Champions League kvalifikationen.

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE