2016-10-18

Bears taber trods rigtig god første halvleg.

Bakken Bears tabte den første kamp i Basketball Champions League, da et stærkt tjekkiske mesterhold, CEZ Nymburk, vandt 75-57 i Vejlby-Risskov Hallen. Det var en tættere kamp end ciffrene antyder, tjekker førte nemlig blot med et point i starten af anden halvleg, men herefter får bjørnene ikke lagt tryk nok på forsvaret og havde ikke tålmodigheden i angrebet.

Det var en første periode med rigtig dårlige scoringsprocenter. De første syv minutter endte således 7-7 og de efterfølgende tre også uafgjort, så stillingen efter første periode var 13-13. I starten af anden periode scorede Nymburk de første seks point og udeholdet var også foran 19-23 inden DeVaughn Akoon-Purcell og Dwayne Benjamin tog over. De og resten af bjørnene gik på et 20-4 run til føring 39-27 i en fyldt og kogende hal. Desværre sluttede Nymburk bedst med halvlegens sidste seks point.

Anden halvleg leverede ikke mange lyspunkter for Bears. Tjekkerne startede med at gå på et 13-2 run i tredje periode (og dermed 19-2 i alt), og selvom Bears kæmpede for fuld kraft var det svært at hænge på tjekkerne, der dog kun førte 54-50 efter 30 minutter. Bryon Allen spillede fantastisk i tredje periode, hvor han scorede ti point.

I fjerde periode startede Mike Gesell godt for Bears, der fik reduceret til 56-57 med godt otte minutter igen. Herefter stoppede Bears med at lægge pres på i forsvaret og efterhånden som Nymburk øgede føringen, blev angrebet mere og mere presset. Bears scorede blot et point i de sidste otte minutter af kampen og dermed kun syv point i fjerde periode, og Nymburk vandt en resultatetmæssig komfortabel sejr på 75-57. Bryon Allen scorede 13 point i den afgørende periode og 25 point i alt.

Næste opgave for Bears er søndagens hjemmekamp mod Svendborg Rabbits, herefter gælder det BC Aris i Grækenland.

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE