2017-01-25

Flot debut til Williamson – nederlag mod Banvit

Det blev til et nederlag i den sidste kamp i gruppespillet i Basketball Champions League. Bears tabte til det tyrkiske storhold Banvit i en kamp, der var afgjort allerede i første periode.

Tyrkerne bragte sig foran 10-0 og senere 17-2 og så handlede det ikke så meget om at finde vinderen, men mere om at få spillet til at glide. Det lykkedes aldrig rigtigt for Bears i første periode, som Banvit vandt 23-8.

I anden periode startede Bears fint og hjemmeholdet skar den tyrkiske føring til at være på 8 point (30-22), men en tyrkisk time out fik rettet op på tingenes tilstand og den spænding der var på vej ind i kampen blev elimineret med syv ubesvarede point af Banvit. Tyrkerne førte 46-26 ved halvlegspausen.

Den nye bjørn, John Williamson, fik en rigtig fin debut med 21 point, men heller ikke han kunne forhindre Bears i at blive hægtet af. Heldigvis for hjemmeholdet blev anden halvleg mere lige end de første 20 minutter havde været, men det blev ved en kosmetisk reducering af scoren, da Bears vandt fjerde periode efter virkelig godt angrebsspil af Thomas Lærke. Lærke sluttede på 17 point, alle scoret efter halvlegspausen.

Banvit slutter puljen på andenpladsen og er kvalificeret blandt de otte hold, der kvalificerer sig direkte til anden runde af playoffs i Basketball Champions League. Bears kan koncentrere sig om den danske Basketliga, der fortsætter med et topopgør på torsdag i Horsens.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE