2017-02-28

GODT FORSVAR GIVER SEJR I NÆSTVED

25 point. Det var hvad Næstved scorede i anden halvleg, og det var nøglen, der gjorde, at Bears kunne hive en sejr hjem i Arena Næstved. Bjørnene vandt 73-65 og bevarer dermed presset på HIC, der vandt en storsejr på 111-91 over Randers Cimbria. Bears er fortsat to point efter HIC, men har spillet to kampe færre.

De to hold fulgtes ad til stillingen 10-11, men så gik Team Fog på et 9-0 run. Eric Palm ramte en treer, der fik udeholdet med igen. Føring til et tændt hjemmehold på 24-18 efter en første periode, hvor Næstved dominerede reboundspillet fuldstændigt (13-7). En velspillende Kristjan Kitsing åbnede anden periode med en treer, og Bears fik stabiliseret forsvaret og reboundspillet. Kitsing sluttede med to scoringer, der gjorde at bjørnene var i kontakt ved pausen. 40-35 førte Næstved.

Bears fik langt bedre fat i både forsvar og rebounds efter halvlegspausen, mens det stadig kneb med at ramme i angrebet. Bears åbnede tredje periode med at score periodens første syv point – fem af Kitsing og to af Gesell. Time out til Næstved for at stabilisere og det lykkedes. DeVaughn Akoon-Purcell ramte en treer til 45-41, mens Næstved svarede igen med et 7-0 run – inden Bears scorede fem point i træk. En meget velspillende Morten Sahlertz ramte en treer i slutningen af perioden – 55-52 til Bears.

Fjerde periode blev meget intens, men holdene ramte stadig ikke meget. Moritz Lanegger scorede periodens første point efter mere end to minutter, men syv point i træk af Bears inkl. en treer af Eric Palm gav et fint forspring på 62-54.

Kampen var imidlertid langt fra slut. Næstved – anført af Philip Hertz – svarede igen med at score otte point i træk og med fire minutter igen var kampen lige (62-62). Kitsing, der havde siddet ude med fire fejl, ramte en treer og Akoon-Purcell satte to straffekast, der skaffede et lille hul. Næstveds Earnest Ross fik scoret igen, men Akoon-Purcell var virkelig stærk i slutfasen, og han scorede bjørnenes sidste otte point. Sejr på 73-65.

Mest scorende var DeVaughn Akoon-Purcell (23 point), mens Kristjan Kitsing scorede 15. Eric Palm scorede otte point, og Morten Sahlertz 7, som han supplerede med 6 rebounds. Chris Christoffersen scorede 6 og tog 7 rebounds.

Næstveds Phillip Nolan scorede 20 point, mens Earnest Ross scorede 14, som han supplerede med 9 rebounds.

Bakken Bears har nu en uges pause til næste kamp – hjemmekampen mod Stevnsgade den 7. marts.

 

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
NEWS ARCHIVE