2017-04-10

BEARS FORAN 2-0

Bakken Bears tog med en sejr i Svendborg et gigantisk skridt imod DM-finalerne. Bears vandt 85-70 og fører dermed semifinaleserien 2-0. Kamp tre spilles torsdag kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen.

Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell åbnede med at score kampens første fem point, men herefter tog Svendborg over. Rabbits kom foran 6-5, senere 9-6, 11-8 og 13-10. Bears scorede således kun 10 point i de første syv minutter. Et godt indhop af Chris Christoffersen var dog med til at hjælpe Bears imod føring på 16-15 efter ti minutter.

I anden periode var det igen Rabbits, der var bedst. De fynske kaniner førte med op til fem point (25-20) undervejs. Perioden endte med en flot afslutning af Antonio Porta, der sluttede med at sætte en treer til halvlegsstillingen 37-36 efter to Bearstreere af Mike Gesell og Nicolai Iversen.

I tredje periode fik Bears overtaget i kampen på trods af en fin start af Alexander Bak, der spillede en flot kamp. Bak scorede hjemmeholdets første syv point i tredje periode. DeVaughn Akoon-Purcell, der havde scoret otte point i første halvleg, ramte to treere, der skabte et lille hul på 49-44 midt i halvlegspausen. Da Nicolai Iversen kort efter lavede et trepointsplay og Thomas Lærke ramte et lille skud, nåede Bears foran med otte. Akoon-Purcell satte kort efter to straffekast, og herefter var det Mike Gesells tur til et trepointspil, så Bears var oppe med 12. Et Svendborghold, som begyndte at se slidt ud sluttede bedst af anført af en virkelig godt spillende Harding Nana. 65-55 inden sidste periode.

Harding Nana startede også bedst i fjerde periode, hvor han scorede fem hurtige point. Amadou Zaki gjorde et fint indhop, og da Alexander Bak reducerede til 70-76 lignede det spænding. John Williamson, der spillede en flot kamp, scorede fire point og Svendborg gav mere eller mindre op da DeVaughn Akoon-Purcell ramte en treer på 24-sekunders buzzeren. Bakken Bears vandt med slutteligt kampen med 15 point.

John Williamson blev Bearstopscorer med 20 point, som han supplerede med 5 rebounds. DeVaughn Akoon-Purcell scorede 19 point, mens Nicolai Iversen scorede 11. For Svendborg satte Harding Nana 23 point, mens Antonio Porta scorede 14 og Darious Lee Moten satte 10 point på tavlen og tog 11 rebounds.

Kamp tre spilles på torsdag kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen. Her kan Bears med en sejr kvalificere sig til DM-finalerne.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE