2017-04-27

TAKTISK ÆNDRING GAV BEARSSEJR

Bakken Bears vandt DM-finale 2 og fik dermed udlignet til 1-1 i serien, der spilles bedst af syv. Den tredje finalekamp spilles mandag i Vejlby-Risskov Hallen.

Efter Horsens IC havde vundet den første finale med 16 point vandt Bears finale to med 18 point. De to kampe var på alle måder vidt forskellige – i HIC-sejren i mandags var udeholdet stort foran og kampen var afgjort allerede i tredje periode, og selvom Bears vandt større i torsdagens anden finalekamp var det en kamp, der først blev afgjort i de sidste minutter.

Bortset fra de første minutter var Horsens IC ellers klart bedst i første periode. Hjemmeholdet var foran 11-7 og senere 17-14 og 24-15 inden Adama Darboe fik reduceret til 17-24, der stillingen efter første periode.

Bears sadlede om i pausen mellem første og anden periode og et godt zoneforsvar fik virkelig bremset HIC. Glimrende indhop fra Chris Christoffersen og Morten Sahlertz og rigtig godt reboundspil gav et 16-4 run til føring 33-28. Akoon-Purcell og Lærke ramte hver en treer og var det ikke for Vedran Borovcanins treer i de døende sekunder af anden periode havde Bears holdt de forsvarende mestre på seks point i perioden. Bakken Bears vandt anden periode 24-9 og førte 41-33 ved halvlegspausen.

Tredje periode blev langt mere pointrig. Der blev scoret hele 55 point og især sidste scoring i perioden var uhyre vigtig, da John Williamson ramte en treer. HIC truede hele tiden med et comeback, men bl.a. ni point af DeVaughn Akoon-Purcell gav Bears føring på 71-58 inden sidste periode.

I fjerde periode spillede Bears fornuftigt forsvarsmæssigt, men fik slet ikke spillet bolden rundt i angrebet. Det tog næsten fire minutter inden Bears fik skudt sig ind på kurven og da havde HIC reduceret til 64-71. En stor treer af Thomas Lærke fik skabt lidt luft, men HIC gav ikke op. Frederik Rungby satte en treer til reducering til 69-76 inden Michel Diouf ramte en vigtig lang topointscoring. Det blev starten på et 9-0 run til Bears og selv Iffe Lundberg scorede et par gange var HIC ikke i nærheden af at komme igen. Thomas Lærke satte tre trepointscoringer i sidste periode.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell (23 point, 8 rebounds), John Williamson (22 point, 7 rebounds), Thomas Lærke (17 point, 6 rebounds, 4 assists) og Adama Darboe (12 point). For HIC scorede Will Artino 16 point (og 6 rebounds) og Dan Trist (14 point).

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE