2017-11-19

BEARS VINDER ANGREBSKAMP

Bakken Bears vandt 100-93 over Randers Cimbria i en kamp, hvor forsvaret bestemt ikke var i fokus. Det var således anden kamp i træk hvor Bears vandt selvom modstanderne scorede over 90 point.

Bakken Bears var snævert foran i den første halvdel af første periode og anført af Tony Bishop og Darko Jukic gik bjørnene på et 7-0 run til føring 25-16. Udeholdet svarede dog igen med fem ubesvarede point og Bearsføringen var således på 27-24 efter 10 minutter. Jerrel Williams var Cimbrias bedste mand med 8 point i første periode.

I anden periode startede Bears bedst, og kampen syntes afgjort af et 14-0 run til Bears og føring 45-29, men efter et par Randers-timeouts fik de momentum og et 11-0 run. Bears fik dog momentum på sin side med et 11-0 run som afslutning på perioden. 56-40 ved halvlegspausen. Randers fik i anden periode diskvalificeret Charlie Burgess, der i første periode fik en usportslig angrebsfejl og i anden periode en teknisk fejl.

At anfører Burgess sad ude medførte dog ikke at Randers lagde sig ned. Efter de to hold udvekslede scoringer i den første halvdel af tredje periode sluttede udeholdet godt af. Igen var Jerrel Williams rigtig vigtig for Randers, men også Chris Nielsen havde mange fine scoringer. Bears med en velspillende Chris Christoffersen på banen førte dog 74-66 inden sidste periode.

I tredje periode havde Bears svært ved at stoppe Kyndahl Hill og hans syv point, suppleret af fire af Deuce Bello skabte for alvor spænding. Bears førte kun 78-77 med i godt fem minutter tilbage af kampen. Men så var det som om Bears fik strammet op og velspillende Jaye Crockett og Morten Sahlertz, suppleret af topscorer DeVaughn Akoon-Purcell sikrede et 9-0 run og det kom Cimbria ikke tilbage fra. Bears fik ikke steppet op i forsvaret, men fastholdt evnen til at score og Akoon-Purcell satte kampens sidste to point fra straffelinjen.

Akoon-Purcell scorede 25 point, som han supplerede med 6 rebounds og 5 assists. Morten Sahlertz scorede 13 point, mens Jaye Crockett scorede 12 point, heraf ti i fjerde periode. Crockett supplerede med 8 rebounds.

For Cimbria scorede Kyndahl Hill 26 point, suppleret med 8 rebounds, mens Jerell Williams scorede 25 point. Chris Nielsen scorede 20 point.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE