Bakken gir’ to dage på NorthSide Du gir’ én til Bakken

Få tre fantastiske dage på NorthSide med Bakken Bears. To dage som festglad festivalgænger, og én dag som frivillig i selskab med dine venner og Bakken Bears. Du vil blive en del af et fællesskab og et hold, hvor alles indsats bliver værdsat.

Vi samler alle vores NorthSide-frivillige til en hyggelig og fed aften til den første semifinale i Basketligaen allerede i april. Der kan du møde de andre frivillige, så du bliver en del af fællesskabet, uanset om du selv er frivillig med en gruppe venner, eller om du støtter op om Bears alene.

For at give udtryk for din interesse som frivillig for Bakken Bears på NorthSide, kan du skrive til os på info@bakkenbears.com eller trykke her:

De frivillige områder:

FRONTZONE
Som frivillig i frontzonen er I en del af at opretholde trygheden under koncerterne. I kommer til at stå mellem scenen og publikum – det område, som kaldes Frontzonen. I kommer naturligvis til at arbejdesammen med rutinerede sikkerhedsfolk, crowd safety koordinatorer og vores førstehjælpsberedskab, og når I møder ind på vagt, vil vores seje teamledere sørge for en grundig instruktion i opgaven.

Arbejdstidspunkt: Fredag d. 2/6 kl. 12:00-02:30

Vagterne er endnu ikke 100% fastlagt. Der kan ske få ændringer hvis sceneplanen ændres. Under alle omstændigheder betyder det, at du har én dags arbejde og to hele dagemed fri leg på festival.

TRAFIK
Drømmer I om at være en del af et team, hvor det er tilladt at pege og stå lidt i vejen? Så er Traffic Supporter noget for jer. I bliver en del af at opretholde trygheden og sikkerheden ude i trafikken. I dirigerer og tjekker diverse tilladelser for gennemkørsel – naturligvis i samarbejde med vores sikkerhedspersonale.

I kommer til at stå i grupper af 2-4 kammerater.

Arbejdstidspunkt:
Fredag d. 2/6 kl. 10:00-22:00

Vagterne er endnu ikke 100% fastlagt. Der kan ske få ændringer, hvis trafikplanen ændres. Under alle omstændigheder vil du arbejde én dag og have to hele dage, hvor du kan nyde festivalen

For at give udtryk for din interesse som frivillig for Bakken Bears på NorthSide, kan du skrive til os på info@bakkenbears.com eller trykke her:

 

Vinterferie med Bakken Bears?
25 jan 2024

Vinterferie med Bakken Bears?

Fastelavn og lokalopgør: Bakken Bears skal fortsætte den flotte sæson i den hjemliga liga, når...
Europæisk opgør mod Landstede Hammers
18 jan 2024

Europæisk opgør mod Landstede Hammers

Tirsdag 13. februar tager Bakken Bears imod Landstede Hammers i ENBL.   Med kun én sejr...
Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.
16 feb 2023

Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.

Bakken Bears har været nødsaget til at ty til finaleopstillingen med mobile tribuner bag...
NEWS ARCHIVE