Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen

Toppen af Basketligaen er med under en måned tilbage af Playoff-gruppespillet utrolig tæt. Randers Cimbria, Team FOG Næstved og Bakken Bears kæmper om pladserne i top tre, og det har stor betydning, hvor man ender i tabellen.

Førstepladsen giver hjemmebanefordelen i en potentiel afgørende semifinale- og finalekamp. Andenpladsen har derudover også en stor fordel mod tredjepladsen, da andenpladsen giver hjemmebanefordelen i en potentiel femte kamp i semifinalerne. Det er derfor tre hold, som vil gøre alt for at tilspille sig hjemmebanefordelen.

Randers Cimbria vandt overbevisende med 89-99 på udebane i Horsens og ligger nu med 42 point på førstepladsen. Team FOG Næstved leverede ligeledes en flot udebanepræstation og besejrede Svendborg Rabbits med 105-115 i en højtscorende kamp. Resultatet betyder at Næstved har spillet sig op på andenpladsen med 38 point.

38 point er det samme pointantal som Bakken Bears har, men på grund af, at Næstved har vundet to ud af tre indbyrdes opgør i sæsonen, så må bjørnene nøjes med tredjepladsen på nuværende tidspunkt.

De tre tophold mangler at møde hinanden indbyrdes en gang mere i sæsonen. Det første opgør bliver torsdag 30. marts, når Næstved kommer til Aarhus for at møde bjørnene. Vigtigheden af det opgør giver sig selv, og det skal opleves i Sparekassen Danmark Basketball Center.

Fire dage efter, 3. april, venter endnu et dramatisk opgør i Randers, når Bears skal forsøge at tage revanche for sidste udebanekamp mod Randers, hvor det blev til et nederlag på 89-78.

6. april venter det sidste af de tre opgør, hvor Randers skal en tur til Sydsjælland. Randers har vundet to ud af tre indbyrdes opgør mod Næstved i sæsonen.

Den sidste del af Playoff-gruppespillet bliver nervepirrende og afgørende for resten af sæsonen.

Tag ind og støt drengene i kampen mod Næstved!

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE