Nye sæsonkorttyper – og 25% rabat i Bears Shop til sæsonkortholdere

Over de seneste år er der sket ændringer i måden sæsonkort sælges, ikke bare i Bakken Bears, men i hele sportsverdenen. Man går væk fra sæsonkort, hvor man betaler én gang om året, og over til månedlig betaling og mere fleksible sæsonkort.

Det satte vi i gang sidste sæson i Bakken Bears, med “Bears på Abonnement”, hvor man til en lidt billigere pris kunne få en fast plads, men man skulle til gengæld bekræfte inden hver kamp, at man kom. Det var en kæmpe succes, med rigtig mange nye sæsonkortholdere.

Bears på abonnement fortsætter uændret denne sæson, udover at vi kommer til at kalde det for Billetabonnement.

Vi havde nemlig en del af vore tidligere sæsonkortholdere, der forblev på det traditionelle, årsbaserede sæsonkort i en overgangsperiode, der egentlig skulle vare til den nye sæson, 2023-24. De var glade for bare at kunne dukke op til kampene og ønskede inderligt at kunne fortsætte med dette.

Vi har lyttet til dem, men også fulgt med tiden. Fra denne sæson stopper vi med at tilbyde sæsonkort, der er betalt én gang om året. Alle sæsonkort overgår til abonnement med månedlig betaling, men til gengæld har vi gjort det muligt at få et sæsonkortabonnement, hvor man har en fast plads. Det er dog en prisforskel til billetabonnementet, som forklaret nedenfor, for det handler om stemning.

Hvorfor vil vi gerne have alle over på et billetabonnement? 

Vores hovedformål er at få fyldt hallen til hver eneste kamp. Det sætter fans, frivillige, sponsorer og ikke mindst spillere og trænere ufatteligt meget pris på.

Med et billetabonnement, hvor man skal bekræfte sin plads, er pladsen optaget til over 95% af kampene. Med det traditionelle sæsonkort er pladsen optaget 58% af gangene i gennemsnit. Dvs. pladsen står tom til 10-13 kampe pr. sæson (selv om der selvfølgelig er store forskelle fra sæsonkortholder til sæsonkortholder). Kort sagt: Hvis en sæsonkortholder på billetabonnement ikke vælger at reservere sin plads til en kamp, står der andre på spring for at fylde pladsen.

Grunden til vi gik over til at man skulle bekræfte sin plads, var at der til de fleste kampe stod mellem 40 og 60 pladser fri på de allerbedste pladser i hallen og det kompromitterer oplevelsen for alle til den enkelte kamp. Det kan godt mærkes på stemningen, hvis 20-30% af pladserne lige i midten står tomme.

Det er især til kampe mod de dårligere hold i ligaen, at der står mange sæsonkortpladser tomme, fordi selv vores kernefans typisk ikke har 25-30 dage om året til basketball (plus udekampe). De udvælger nøje kampene og fravælger bundhold, hvor der gerne er omkring 100 sæsonkortholdere, der ikke kommer.

Nye fans ser til gengæld gerne kampene mod bundhold. Vores største kampe i denne sæson, også større end finalerne, var mod Holbæk og Copenhagen med over 1500 fans til hver kamp. Her ville vi have skullet afvise mange fans, mens der stadig stod 80-100 pladser ledige lige midt for banen. Det er der ikke mange, der ville kunne forstå.

På lang sigt koster det os også på oplevelsen. Med tomme pladser midtfor, er stemningen bare ikke nær så god og så bliver publikums oplevelse heller ikke lige så god.Der er mange nye fans i hallen og det er stemningen, der får dem til at komme igen (og igen). Vores betalte tilskuertal er hævet med 44% bare fra sidste sæson til den nyligt overståede og vi vil jo gerne have endnu flere bjørnefans!

På samme måde har vi 67% flere i vores VIP-sektion til Basketligaen, sammenlignet med forrige sæson, og den langt-overvejende feedback, vi har fået, er at det er fordi stemningen i hallen er blevet så god. VIP’erne har jo hele tiden haft billetterne i deres sponsorpakker, men nu anvender de dem altså i langt, langt højere grad, og det er vi meget tilfredse med, for det skaber også stemning (og det er noget, vores almindelige fans har efterlyst i mange år).

Derfor vil vi gerne have flest mulige over på billetabonnement.

Du kan købe begge sæsonkorttyper her:

 

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE