2018-03-16

SIKKER NÆSTVED-SEJR OVER BEARS-RESERVER

Det blev ikke overraskende et nederlag i den sidste grundspilskamp, da Bakken Bears på udebane besøgte Næstved. Team FOG vandt 88-66 i en kamp, hvor hjemmeholdet spillede med næsten stærkeste opstilling, mens Bears måtte se bort fra stort set hele den sædvanlige rotation af spillere som følge af skader og sparehensyn. Nederlaget har dog ingen betydning for slutstillingen i Basketligaen, hvor Bears slutter som nummer to og Næstved ender på tredjepladsen.

Bakken Bears gav comeback til to spillere, der i denne sæson har spillet kampe med farmerholdet EBAA, Mathias Thibault og Jacob Meller, mens der var debut til endnu en EBAA-spiller, Jacob Vistisen. Thomas Lærke, der har været ude med en knæskade var med i Næstved og omklædt, men kom dog ikke på banen.

Anført af en rygende varm Troy Franklin startede Næstved klart bedst, og et Bearshold uden naturlig point guard havde udfordringer med at få sat angrebene op. Bearsforsvaret stod ofte fint, men havde store problemer i reboundspillet. Næstved skød virkelig fint i første halvleg, hvor det blev til 11 trepointscoringer (25 forsøg) imod Bears’ ene (10 forsøg).

Næstved førte 55-25 ved halvlegspausen, men i anden halvleg fik Bears mere fat om tingene samtidig med at Næstved ikke skød nær så godt som før pausen. Bjørnene vandt faktisk både tredje og fjerde periode uden der dog på nogen måde var tvivl om hvem der ville vinde kampen.

Bears var dominerende under kurven, hvor Chris Christoffersen noterede sig for en double-double med 16 point og 10 rebounds. Keane Thomann scorede 11 point (+ 7 rebounds) og Nicolai Iversen (+7 rebounds) og Sylvester Berg 10.

Næste opgave for Bears er allerede søndag, hvor Wolfpack kommer på besøg til den første kvartfinalekamp i Basketligaen. Tip off er kl. 14.00.

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz
01 jun 2023

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz

Hen over sommeren sker der eksklusive ting for sæsonkortholderne, men hvis du endnu ikke...
Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
NEWS ARCHIVE