Nyhedsarkiv | Christian Seeberg er død

Christian Seeberg er død

Oprettet d.

Bakken Bears har mistet en frivillig hjælper og en stor ambassadør.

Christian Seeberg startede med basketball på Rosenvangskolen og var bl.a med til at vinde DM i skolebasket flere gange i slutningen af 70’erne – der ud over var han en lovende ungdomsspiller i Viby IF.

Christian uddannede sig til fisker og stoppede derfor med at spille basketball. Da han holdt med at være fisker flyttede han til Vejlby. Her begyndte han igen med at spille basketball i forbindelse med forældrebasket på Ellevangsskolen.

Han har i mange år været en aktiv del af ’Bakken Beers’-holdet og spillet sammen med andre ’gamle’ Skovbakken-spillere på dette hold.

Christian har som de øvrige medlemmer af ’Bakken Beers’ i mange år hjulpet til ved afviklingen af Bakken Bears-kampe, senest i forbindelse med entregruppens arbejder. Derudover har Christian været aktiv i Skovbakken Basketball – bl.a. ved afviklingen af Aarhus Basketball Festival og andre klubarrangementer.

Han har med sin rolige og arbejdsomme facon nydt stor anerkendelse fra mange andre frivillige, fans og medlemmer og vil blive savnet.

Vores tanker går til Christians efterladte.

Christian Seeberg vil blive mindet i forbindelse med mandagens kamp mod Stevnsgade.

Æret være Christians minde.

 

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by