FB Posts | Timeline Photos

Timeline Photos

Oprettet d.

FIRE KLUBBER SAMLER AARHUS OM NY STOR SPORTSBEGIVENHED

Til sommer inviteres hele Aarhus til en weekend med fest, sport, fællesskab og nye fanoplevelser i ”Sport Tailgate 2017”. Det er et nyt initiativ skabt af AGF, Bakken Bears, Århus Håndbold og SK Aarhus, der til sammen vil spille fire kampe i én og samme weekend, og dermed danne rammen om en hidtil uset stor sportsweekend i Aarhus.

Scenen for det hele bliver området omkring Ceres Park & Arena – og i centrum er mødet mellem fans og sportselskere før, under og efter sportsbegivenhederne. Fire nationale og internationale kampe i håndbold, basketball og fodbold krydres med et væld af anderledes aktiviteter for hele familien, børne- og talentkampe og spændende mad- musik- og kulturoplevelser.

– Med arrangementet lægger vi stor vægt på, at sport er mere end bare sport. Det er også fællesskab og samvær, fortæller Peter Stensig, der er projektkoordinator for sportsfestivalen, der afvikles den 18 til 20. august 2017 ved Ceres Park & Arena i Aarhus. Her vil de fire klubber spille en kamp hver, og til sammen vil de fire kampe danne rammen om en helt ny måde at opleve sport på.

Sport Tailgate 2017 er en del af Kulturhovedstadsprojekt Aarhus 2017, der støtter projektet, og det bliver elitesportsklubbernes bud på, hvordan man gentænker en sportsbegivenhed i helt nye og anderledes rammer. Men i centrum står stadig kampene. Derfor arbejder klubberne på spille spændende kampe mod både internationale og nationale modstandere, mens AGF spiller hjemme i Alka Superligaen.

Fakta Sport Tailgate 2017
– Den nye sportsfestival bliver til i et samarbejde mellem Elitesportsklubberne Århus Håndbold, SK Aarhus, Bakken Bears og AGF, og den er en del af Aarhus 2017-programmet.�
– Alle kan deltage i begivenheden.�
– Før og efter kampene på stadion vil der være musik, kunst, sport, mad, forskellige sports- aktiviteter og kampe og meget mere på pladsen foran stadion.�
– Festivalen finder sted d. 18. – 20. august 2017 ved Ceres Park & Arena, Aarhus.
Se mere på www.sporttailgate.dk og https://www.facebook.com/sporttailgate
– link til film: https://vimeo.com/172870861

Source :
Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by