Nyhedsarkiv | FØRSTE FINALE SPILLES MANDAG

FØRSTE FINALE SPILLES MANDAG

Oprettet d.

Det er en klassiker i dansk basketball, når Bakken Bears og Horsens IC mødes i DM-finalerne. Det er 11. gang på 20 sæsoner de to hold mødes i en playoffsserie, og det er femte gang de krydser klinger i en DM-finale. Tip off kl. 19.15 i Vejlby-Risskov Hallen.

Mandag aften starter DM-finalerne, når Vejlby-Risskov Hallen lægger gulv til det første af op til syv finaleopgør imod Horsens IC.

Bakken Bears har kvalificeret sig til finalerne gennem kvartfinalesejr over Hørsholm 79ers (3-0) og semifinalesejr over Næstved (3-1), mens Horsens IC har slået sig forbi SISU (3-0) og Svendborg Rabbits (3-2). I semifinalerne fik begge finalister god modstand. Selvom det inden serien startede var ventet at Rabbits kunne bide fra sig, så det bestemt ikke sådan ud efter to første opgør som HIC vandt meget sikkert. De fynske kaniner fik givet igen og vandt de to næste opgør inden HIC så lukkede serien med en sikker sejr i en godt fyldt Forum Horsens. Bears var i serien imod Næstved presset, da Næstved efter at have udlignet til 1-1 havde hele tre skud til at vinde kamp tre i NRGi Arena.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by