thomas_laerke-w420

Games | 2016-10-15

Hørsholm 79ers vs. Bakken Bears

Bears vinder svær udekamp

Et højt topniveau og ikke et tilfredsstillende bundniveau var overskriften, da Bakken Bears lørdag vandt en svær udekamp i Hørsholm. Bears sejrede 98-87 efter en føring på 26 point midtvejs i anden periode.

De første fem minutter var lige og Hørsholm var foran 10-7 inden Bears scorede 12 point i træk, de sidste syv af DeVaughn Akoon-Purcell. Bears holdt en tipointføring perioden ud (16-26 efter de første ti minutter).

I anden periode holdt Hørsholm den distance i knapt tre minutter til stillingen 23-33, men så gik det stærkt. Bears lagde tryk på og scorede 16 point i træk til føring på hele 26 point. Herefter tog Hørsholms anfører Frederik Hougaard så ellers over og han scorede 15 point i et imponerende Hørsholm run. Nordsjællænderne fik reduceret til 46-55 som var stillingen ved pausen.

I anden halvleg nåede Hørsholm aldrig rigtig tæt på, men Bears fik heller aldrig knækket kampen. En føring på 18 point (49-67) midt i tredje periode blev svaret godt igen af Jyles Smith og senere Kam Bundy, men Bears udbyggede føringen inden afslutningen på tredje periode. 78-61 til Bears.

Bears lavede fjerde periodes første 8 point og førte med hele 23 overskydende, men Hørsholm stoppede aldrig med at slås. Med gode indsatser af David Harder, Asbjørn Midtgaard og Mikael Vincents fik Hørsholm reduceret, men kom ikke tættere på end slutstillingen 87-98.

DeVaughn Akoon-Purcell og Dwayne Benjamin scorede hver 23 point, mens Adama Darboe og Michel Diouf scorede hhv 11 og 10. Bedste mand for hjemmeholdet var Midtgaard med 14 point og 15 rebounds, mens Mikael Vincents var topscorer med 18 point.

Med sejren er Bears på førstepladsen i Basketligaen med tre sejre i lige så mange kampe, mens Hørsholm fik deres første nederlag.

Næste kamp for Bears er tirsdag, når holdet tager hul på Basketball Champions League med en kamp mod CEZ Nymburk. Næste kamp i ligaen er søndagens hjemmekamp mod Svendborg Rabbits.

Kampens resultat:

87-98

Dato:

lørdag 15. oktober 2016

Tid:

16:00

Arena:

Hørsholmhallen

Se statistikken

Foromtale: Svær udekamp i Hørsholmhallen

Efter en god start med to sejre i sæsonens to første kampe mod Randers og SISU i den hjemlige liga, er turen nu kommet til at møde sidste års nr. 5 Hørsholm 79ers. De to hold mødtes fire gange sidste sæson og Bakken vandt 3 af opgørene, men begge hold har naturligvis foretaget ændringer i spillertrupperne til denne sæson.

Hørsholm har sagt farvel til Jonathan Gilling, Drew Maynard og Anali Okoloji, og holdets topscorer og toprebounder Evan Michael Yates, og i stedet signet forward Jyles Cameron Smith, guard Kameron Bundy, camerounske forward Justin Aboude og guard Michael Vincents Nielsen. Som sidste år er det igen coach Rafa Monclova og gode gamle Bakken kending Frederik Hougaard Nielsen og som styrer spillet på og udenfor banen.

Sidste sæson vandt Hørsholm10 af deres 14 hjemmekampe i grundspillet og tabte 11 af de 14 udekampe. Denne sæson har 79ers lagt fra land med to sejre over henholdsvis Randers hjemme og SISU ude. I kampen mod Randers scorede Jyles Cameron Smith og Michael Vincents Nielsen 14 point, og Smith havde med sine 14 rebounds dermed en double-double. Imod SISU havde Asbjørn Midtgaard en double-double med 12 point og 10 rebounds, Michael Vincents Nielsen tog 11 rebounds. Og derudover havde Hørsholm ingen spillere med over 8 point.

Der er lagt op til en spændende kamp i Hørsholmhallen når to af ligaens tre ubesejrede hold tørner sammen og Bakken/Hørsholm kampene byder næsten altid på spænding, fight, underholdning og god intensitet.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by