thomas_laerke-w420

Games | 2016-11-17

VÆRLØSE BLUE HAWKS vs. Bakken Bears

Uden at være presset for alvor kvalificerede Bakken Bears sig til pokalturneringens semifinaler med en komfortabel sejr over Værløse. Bakken Bears vandt 110-56 og kan konstatere, at holdet er i semifinalerne efter to sejre over 1. divisionshold, idet modstanderen i 1/8-finalerne var BK Amager.

De otte bjørne, der var udtaget til kampen startede eller lidt tungt og kunne ikke matche Værløses energi. Det sjællandske hjemmehold fulgte med til stillingen 16-18 inden seks point af Keane Thomann gav udeholdet et lille hul. Bears førte 24-16 efter første periode.

Herfra var der dog klasseforskel på de to hold, som der også bør være på de forsvarende pokalvindere og et hold af unge og talentfulde spillere fra de næstbedste række. Bears vandt anden periode 31-8, hvilket medførte en føring på hele 29 overskydende point ved halvlegspausen.

Mønsteret fortsatte i anden halvleg og Bears førte 90-46 efter tre perioder inden sejren altså blev på 110-56.
Eftersom modstanderen var et hold fra 1. division, måtte bjørnene kun spille med en ikke-europæisk- og ikke-cotonou-spiller, og her var Keane Thomann valgt – et godt valg eftersom Thomann scorede hele 32 point!

Bakken Bears point: Keane Thomann 32, Kristjan Kitsing 23, DeVaughn Akoon-Purcell 18, Morten Sahlertz 12, Sylvester Berg 9, Adama Darboe 6, Thomas Lærke 5, Nicolai Iversen 5

De øvrige semifinalister er Horsens IC (der slog Svendborg Rabbits ud), SISU eller Hørsholm samt Randers eller Næstved. Semifinalerne spilles medio december.

Kampens resultat:

56-110

Dato:

torsdag 17. november 2016

Tid:

18:30

Arena:

Udebane

Foromtale: Pokalkamp mod 1. divisionshold

Med 3 kampe på blot 5 dage går det atter løs for byens bjørne. Torsdag aften møder Bears Værløse i pokalturneringen, blot to dage efter Champions League sejren over Fraport Skyliners. Værløse frister til daglig en tilværelse i 1. division, hvor de er på en øjeblikkelig 7. plads, efter blandt andet et 75-84 nederlag på hjemmebane til EBAA.

Værløse har vundet det danske mesterskab 3 gange, enten alene eller i sammenslutning med andre klubber. Sidste gang var i 1996, samme år som Jordan, Pippen og Bulls satte NBA rekord med 72 sejre og 10 nederlag. Siden da har Værløse ikke gjort det store væsen af sig og da Bakken Bears kommer med en rigtig hold- og energisejr i bagagen, skal københavnerne nok ikke regne med en sjov aften.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by