JENS KNUDSEN

Fysioterapeut

Jens ”Fys” Knudsen er bjørnenes rutinerede fysioterapeut. Jens er utroligt vellidt blandt alle spillerne, modstandere og endda blandt dommerne. Populariteten blandt spillerne skyldes til dels, at han altid har lommerne fyldte med lakridspiber og Dracula-bolcher, som han deler rundhåndet ud af – også under kampene.

Hans faglige kunnen er berømt i det danske land. Jens har været tilknyttet landsholdet, hvor han får ømme ben og små skavanker til at forsvinde som dug for solen. Når han ikke taper, masserer eller deler bolcher ud, så spiller han kort. Resultatet er svingende, men det påvirker sjældent humøret. Det eneste der virkeligt kan få ham i dårligt humør, er faktisk når AGF-drengene fra Fredensvang ikke spiller godt. Jens er desuden holdt op med at ryge – mange, mange gange!

Jens Knudsens egne erfaringer fra banen fornægter sig heller ikke, når der skal uddeles gode råd: Jens har spillet i store klubber som Aars BBK, AUS, B 71 Holstebro og B 1913, dog uden det har resulteret i kampe på liganiveau.

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by