Tidligere spillere | KRISTJAN KITSING

KRISTJAN KITSING

Oprettet d.

Højde: 206

Vægt: 95

Fødselsdato: 11.12 1990

Position: Forward
I Bears siden: Oktober 2016

 

Kristjan Kitsing er trods sine blot 25 år en rutineret spiller og en kærkommen forstærkning af Bakken Bears frontcourt. Efter et kort ophold i Argentina hvor han spillede for Estudiantes Concordia i den bedste argentiske række, er Kitsing nu signet for Bakken Bears på en et-årig kontrakt.

Inden Bears:

Kristjan Kitsing spiller normalt power forward men er startende center på det estiske landshold. Han kommer til Bakken Bears med en masse Europa Cup og landsholdserfaring. Kitsing kan spille både med ryggen mod kurven i posten, og trække forsvarere langt væk fra kurven, hvor han skyder bedre end 40% på 3’ere. Kombinationen af netop disse to kompetencer gør ham til en særdeles brugbar og vigtig spiller for holdet i denne sæson.

I 2008-09 sæsonen skrev Kitsing kontrakt med BC Tartu Rock og har spillet i den bedste estiske række i de efterfølgende otte sæsoner. I løbet af denne tid er det blevet til 4 estiske mesterskaber og 3 estiske pokaltitler med BC Tartu Rock og BC Kalev/Cramo. Udover sine meritter på estiske klubhold, spiller Kitsing også en nøglerolle på det estiske landshold.

Kristjan Kitsing kommer til Bakken efter et kort ophold i argentina. Han giver Bears et vigtigt kort på hånden i en meget lang og kampmættet sæson, hvor nøglen til success er en bred trup og større rotation af spillere.

Spillersponsor:

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by