Nyhedsarkiv | LYRECO A/S ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

LYRECO A/S ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Oprettet d.

Lyreco A/S leverer løsninger-og forbrugsvarer til virksomheder verden over og har tegnet en 3-årig sponsoraftale med Bakken Bears, som indeholder en masse fordele for hele netværket under Bakken Bears A/S.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Lyreco´s salgskonsulent i Århus, Karina Yang Boesen:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

At kunne indgå i et professionelt netværk, hvor vi gerne vil vise at Lyreco er meget mere end bare kontorartikler. Vi vil gerne møde virksomhederne i nogle andre rammer end dem vi arbejder med til dagligt, og det kan Bakken Bears levere.”

Hvad forventer du af netværket?

“Jeg forventer et professionelt netværk af dedikerede folk som jeg både kan inspirere og blive    inspireret af. Jeg forventer, at jeg i samarbejde med netværket kommer til at se muligheder og tænke nye tanker, som på sigt kan være med til at udvikle vores forretninger – med fokus på og respekt for – det gode samarbejde med klubben.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

“Jeg kender kun meget lidt til basketball som sport, men jeg glæder mig til at se kampene og lære mere om spillet. Og så synes jeg da, at det er megasejt, at Århus kan bryste sig med, at være hjemby for et hold, der gennem så mange år, har leveret så flotte resultater og som fortsat er i rivende udvikling.”

Om Lyreco i Danmark:

Lyreco Danmark er en virksomhed med fokus på individuelle kontorløsninger og vores sortiment spænder bredt fra papir, emballage, tonere, catering, personligt sikkerhedsudstyr, kontormøbler og meget, meget mere.

Vores mere end 300 medarbejdere sørger hver dag for, at vore kunder modtager deres varer uden fejl – til tiden – i hele landet.

Vi tilstræber at tilbyde alle vores kunder den samme fremragende kvalitet på produkter og tjenester.

Vi ser på os selv som partnere i vores kunders udvikling.

I alt hvad vi gør, er vores mål at sætte kunden først.

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by