thomas_laerke-w420

STAFF | MATHIAS BACH

MATHIAS BACH

Mathias Bach er Bakken Bears’ associated head coach, og titlen har han haft siden 2010. Mathias fungerer på lige fod med cheftræneren i forhold til at stå for de taktiske forberedelser på kommende modstandere og kampe. Han er i tæt samarbejde med cheftræneren til træning, hvor de tekniske og små detaljer skal sidde lige i skabet. Ingen detaljer er for små i en professionel basketball-organisation.

Forberedelserne til en ny sæson har de seneste par år været en smule anderledes grundet de tidlige europæiske kampe først i spillekalenderen. Dette er ikke anderledes inden den nye sæson, hvor Bakken Bears spiller Champions League-kvalifikation i sæsonens to første kampe. Holdet skal derfor være den bedste udgave af sig selv allerede fra begyndelsen. Der er skiftet meget ud i truppen op til den nye sæson, men Mathias Bach forsikrer, at man har holdet til at gentage succesen:

”Vores sæson kan godt blive tilsvarende konkurrencedygtig som sidste år. Vi ved bedre end nogen andre, hvor svært det er at levere sådan en sæson. Vi har et lige så godt hold i år, men det betyder ikke, at resultaterne bliver de samme. De går ikke hånd i hånd. Vi skal arbejde ekstremt hårdt og målrettet. Man skal huske, at vi møder nogle rigtig gode hold i de europæiske turneringer, så muligheden for at tabe er naturligvis tilstede. Vi tager ikke noget for givet, så vi er klar til at give den en over nakken for at få flere af den slags oplevelser.”

Mathias Bach kommer selv fra en baggrund som basketball-spiller, hvor han som ung begyndte i Skovbakken. Han repræsenterede senere i karrieren Svendborg Rabbits og Aalborg Vikings. Det er dog uden tvivl Bakken Bears, hvor han har tilbragt mest tid. Han var tidligere ansat som træner for udviklingsholdet EBAA, og nu er han blandt de ledende skikkelser for Danmarks mest vindende basketball-hold.

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by