thomas_laerke-w420

Players | DAVID KRISTENSEN

DAVID

Nationalitet: Dansk

Født: 25.08.1998

Bears spiller siden: 2016

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/David-Kristensen

 

David Kristensen er født og opvokset i Højbjerg, syd for Aarhus. Derfor startede han også med at spille basket i Bakken Bears’s samarbejdsklub Viby IF i 2008. Han har været en del af EBAA siden 8. klasse, hvor han blandt andet var med til at vinde DM guld og pokaltitlen for U19 holdet i sidste sæson.

Han kom til Bakken Bears for et par år siden, efter et ophold på Efterskolen ved Nyborg. Han er desuden en af de yngste spillere i truppen, og han er meget ydmyg omkring sin rolle på holdet. David indeholder et stort potentiale. Han er en hårdtarbejdende, klog spiller, som har højden på sin side. Han er virkelig dygtig med ryggen mod kurven, men har samtidig et solidt skud. I forsvaret begynder han at udvikle sig til en rigtig god forsvarsspiller, som er god til at tage rebounds, og har en god rækkevidde med sine lange arme. Men selvom træningen og basket generelt fylder meget i Davids hverdag, så arbejder han også benhårdt i skolen. Her er han på sit tredje og næstsidste år på Marselisborg Gymnasium.

David er desuden en af Bakken Bears’ fire spillere, som er en del af det danske landsholds bruttotrup til sæsonen 2017/2018.

David er en af Bears’ forwards, og derfor er det måske også meget naturligt, at det er forward-”kollegaen” Kevin Durant, som er Davids yndlingsspiller, mens yndlingsholdet er sidste års NBA-mestre, Golden State Warriors.

 

Bonusinfo: Når David ikke spiller basketball eller går i skole, så er det højst sandsynligt, at han er i gang med at spise. Han indtager nemlig 6000 (!) kalorier om dagen for at holde vægten oppe – velbekomme David!

 

Tidligere klubber:

Viby (2008-2014), Efterskolen ved Nyborg (2014-2015), EBAA (2015-2016) Bakken Bears (2016-)

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by