thomas_laerke-w420

Players | Liam Churchill

Liam

18-årige Liam Churchill er en af tre teenagere, der forud for den kommende sæson bliver en del af Bakken Bears-truppen som spillere med dobbeltlicens. Dette betyder, at klubber i Basketligaens Pro-A har mulighed for at benytte udvalgte spillere fra et Pro-B-hold med den såkaldte dobbeltlicens. Den lokale Liam Churchill spiller i denne sæson for Bakken Bears’ farmerhold EBAA men kan samtidig få spilletid for Bakken Bears i løbet af den regulære sæson. I et eventuelt slutspil kan spilleren kun optræde for et enkelt hold.

Liam Churchill spillede forrige sæson for Bakken Bears’ farmerhold EBAA, og han blev sideløbende hermed noteret for tre optrædener for de regerende danske mestre i Basketligaen. Her viste den unge dansker prøver på sit åbenlyse talent, og i Bears-lejren er der fuld tiltro til, at teenageren kan indgå som en fast del af rotationen i den kommende sæson.

Den 18-årige guard har tidligere vist prøver på sine evner til at spille med på højeste niveau i Basketligaen, hvor det i forrige sæson for Bakken Bears blev til 18 point i en kamp mod Team Fog Næstved.

Liam Churchill indgår som spiller med dobbeltlicens sammen med Magnus Møllgaard og Anton Harbo.

Nationalitet: Dansk

Født: 15.11.2000

Højde: 191 centimeter

Vægt: 87 kg

Position: Guard

Sponsor: Kaj Ove Madsen

Debut:22.02.19 mod Wolfpack

Instagram: liamchurchill

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by