thomas_laerke-w420

Players | Tylor Ongwae

Tylor

Kenyanske Tylor Ongwae går under kælenavnet ”Ty” og har været en del af Bears-truppen siden sommeren 2018. Den 28-årige forward stikker 199 centimer op i luften og vejer 93 kilo. Han blev født i den kenyanske by Kisii, men han har sin uddannelse fra USA, hvor han spillede college-basket for Ranger Junior College i Texas. De to efterfølgende år spillede han under University of Lousiana at Monroe, hvor han kunne prale at titlen som holdet mest scorende spiller i begge sæsoner. Han rejste derefter til Europa for at jagte en professionel karriere og har spillet for flere forskellige klubber. Ongwae tørnede senest ud for schweiziske Massagno, hvor han blandt andet snittede 15,3 point per kamp, 5,4 rebounds og 2,5 assists, inden han tilbage i juni 2018 skrev under på en etårig kontrakt med Bakken Bears.

Han er altid villig til at knokle en vis legemsdel ud af bukserne

Tylor er en enormt alsidig spiller, der spiller begge forward-positioner uden problemer. Hans højde og atletiske fysik giver ham en glimrende evne til at skabe plads til sin egen afslutning ved at drible til kurven eller træde tilbage for at lave et hopskud. Han besidder derudover et godt overblik, når han enten skaber plads for sine medspillere eller spiller dem fri. Forsvarsspillet er ligeledes ganske solidt, og hans fysik gør ham vanskelig at drible forbi eller skyde henover. Han er en enormt arbejdsom og disciplineret spiller.

”Tylor er enhver træners drøm. Han løber konstant, og når de andre spillere står med hænderne på knæerne, så står han fortsat klar til at løbe endnu mere. Han er utrættelig. Han har en fantastisk mentalitet. Han er altid villig til at knokle en vis legemsdel ud af bukserne i holdets tjeneste. En rigtig arbejdsmand, der passer ind i en homogen trup,” udtaler sportsdirektør Michael Piloz.

Nationalitet: Kenyaner

Født: 15.07.1991 (29 år)

Højde: 199 cm

Vægt: 93 kg

Position: Forward

Sponsor: Kaj Ove Madsen

Debut: 20.09.2018 mod Leicester Riders (England)

Instagram: @tylor_okari

Tidligere klubber:
University of Louisiana Monroe, USA (2013-15)
Solna Braten BK, Sverige (2015-16)
Scandone Avellino, Italien (2016)
Södertälje Kings, Sverige (2016-17)
Taranaki Mountainairs, New Zealand (2017)
SAM Basket Massagno, Schweiz (2017-18)

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by