thomas_laerke-w420

Players | Tylor Ongwae

Tylor

Kenyanske Tylor Ongwae går under kælenavnet ”T.O.” og er blandt nyerhvervelserne i Bakken Bears forud for den kommende sæson. Den 27-årige forward måler 199 centimer og vejer 93 kilo. Han blev født i den kenyanske by Kisii, men han har sin uddannelse fra USA, hvor han spillede college-basket for Ranger Junior College i Texas. De to efterfølgende år spillede han under University of Lousiana at Monroe, hvor han kunne prale af titlen som holdet mest scorende spiller i begge sæsoner.

De to efterfølgende år spillede han under University of Lousiana at Monroe, hvor han kunne prale at titlen som holdet mest scorende spiller i begge sæsoner. Han rejste derefter til Europa for at jagte en professionel karriere og har spillet for flere forskellige klubber. Ongwae tørnede ud senest ud for schweiziske Massagno, hvor han blandt andet snittede 15,3 point per kamp, 5,4 rebounds og 2,5 assists, inden han tilbage i juni skrev under på en etårig kontrakt med Bakken Bears.

Tyler Ongwae kan spille begge forwardpositioner, og han er en enormt alsidig spiller. Hans atletiske fysisk og højde giver ham en glimrende evne til at skabe plads til sin egen afslutning ved at drible til kurven eller træde tilbage for at lave et hopskud. Han besidder derudover et godt overblik, når han enten skaber plads for sine medspillere eller spiller dem fri. Forsvarsspillet er ligeledes ganske solidt, og hans fysisk gør ham vanskelig at drible forbi eller skyde henover. Der er tale om en enormt arbejdsom og disciplineret spiller, der er kommet til klubben.

”Han er enhver træners drøm. Han løber konstant, og når de andre spillere står med hænderne på knæerne, så står han fortsat klar til at løbe endnu mere. Han er utrættelig. Han har en fremragende mentalitet, da han er villig til at knokle en vis legemsdel ud af bukserne i holdets tjeneste. En rigtig arbejdsmand, der passer ind i en homogen trup”. – Michael Piloz.

Tidligere klubber: Solna Braten BK, Sodertalje Kings, Scandone Avellino, Taranaki Mountainairs, SAM Basket Massagno.

Hovedsponsorer
Nybolig Erhverv Århus

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by