Nyhedsarkiv | Bears møder Værløse i sæsonens første udekamp

Bears møder Værløse i sæsonens første udekamp

Oprettet d.

Tirsdag spiller Bakken Bears sæsonens første udekamp, og holdet får samtidig afviklet sæsonens længste Basketligarejse, når Todbjergbussen sætter kurs mod Søndersøhallen i Værløse.

Værløse Blue Hawks fik en hård start på sæsonen, da holdet tabte 72-116 i Svendborg, men det skal noteres, at Værløse var uden to af holdets startere, da point guard Adam Heede-Andersen og den sudanesiske center Koch Bar sad ude. Førstnævnte forventes at være med i tirsdagens kamp.

Bakken Bears fik en smertefri start på sæsonen. Trods savnet af Ryan Evans og Darko Jukic, der begge sad ude med skader, vandt bjørnene 105-55 over Copenhagen. Det var en kamp, der var tæt i de første ti minutter, men som blev afgjort i de efterfølgende ti minutter.

Bakken Bears har tegnet kontrakt med to nye amerikanske spillere, Glenn Cosey og Erik McCree, men ingen af dem er med i tirsdagens kamp.

Kampen spilles uden tilskuere, da Furesø Kommune ikke accepterer mere end 50 personer i Søndersøhallen. Det efterlader således ikke plads til andre end de to holds spillere og stab samt de officials, der er nødvendige for at afvikle kampen.

Der er tipoff klokken 19.30, og du kan se kampen på Fanseat.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by