Nyhedsarkiv | SHAWN GLOVER NY BJØRN

SHAWN GLOVER NY BJØRN

Oprettet d.

Bakken Bears har lavet aftale med den amerikanske power forward Shawn Glover. Den 201 cm høje spiller skal spille for Bears i den resterende del af sæsonen.

Det er kvalifikationen til andet gruppespil i FIBA Europe Cup, der har givet det sidste skub til ansættelsen. Bakken Bears spiller alene i januar og februar hele 21 kampe, og også de tre udekampe i FIBA Europe Cup kommer til at slide på truppen.

Glover er en atletisk spiller, der både skyder godt og har store evner i forhold til at komme til kurven. Samtidig er han en energisk forsvarsspiller.

Shawn Glover spillede college basketball hos Utah og hos Oral Roberts University. Især sidstnævnte sted gjorde han indtryk med et pointgennemsnit på 21,2 (nr. 11 i hele NCAA division 1), suppleret af 5,9 rebounds. Også Glovers procenter imponerede: 50,4 fra gulvet, herunder 46,9 bag trepointlinjen samt 82,1 fra straffekastlinjen.

Efter Glover afsluttede college fik han kontrakt i Spaniens næstbedste række (LEB Gold) hos Palma de Mallorca. Hos øboerne, der sluttede på femtepladsen i rækken, snittede han 15,0 point pr. kamp og 4,7 rebounds, og sluttede næstøverst på topscorerlisten. Sammen år spillede den nuværende Bearsspiller Michel Diouf hos rækkens tophold Burgos, og han snittede 9,7 point og 5,8 rebounds.

I denne sæson skrev Glover kontrakt med Alba Fehervar fra Ungarn, men efter en måned blev han og klubben enige om at skilles, idet holdet manglede en anden spillertype.

Glover ankommer til Aarhus snarest, og kan spille når han får arbejds- og opholdstilladelse.

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by