ALLE TIDERS MEST VINDENDE BASKETBALLSPILLER FORLÆNGER

Den mest scorende spiller i Bearshistorien, Søren Ege, forlænger sin aftale med Bakken Bears for yderligere en sæson. Søren Ege, der tidligere på måneden vandt sit tiende DM-guld, har rundet 35 år, men har stadig stor betydning i Bearskollektivet.
Søren Ege har vundet ti DM-titler og kombineret med tre sølv- og en bronzemedalje, gør det ham til den mest vindende danske basketballspiller.

Herudover har Søren Ege vundet syv pokaltitler og han har deltaget i samtlige Bakken Bears 28 Europa Cup-kampe.
Samtidig overtog Søren Ege titlen som den mest scorende Bearsspiller i historien, da han i slutspillet overgik Jens Jensens scoringsrekord. I skrivende stund har Ege scoret 4.111 point i 412 kampe (tredjeflest kampe i Bearshistorien).
Søren Ege begrunder sin forlængelse: ”Jeg følger jeg kan bidrage til holdet, og når jeg samtidig synes det er sjovt, og så er det naturligt at fortsætte på holdet”.
Head coach Ville Tuominen er glad for forlængelsen: ”Man kan aldrig få for mange erfarne, store spillere, og Søren har vist at han kan bidrage, både til træning og i kampsituationer”.
Søren Ege har som en anden Frank Sinatra stoppet karrieren nogle gange, men har igen og igen vist sig som vigtig for Bakken Bears. Ege stoppede oprindeligt ved udgangen af sæsonen 2007/08, for at træde ind i rollen som fysioterapeut på Bearsmandskabet. Søren valgte allerede i oktober 2008 at finde støvlerne frem igen og hjælpe holdet frem til pokalfinalen i januar 2009. Det karrierestop blev hans hidtil korteste, idet han allerede i marts samme år hjalp head coach Mads Sigersteds tropper i et yderst bemærkelsesværdigt comeback i DM-semifinalerne i Næstved, hvor han scorede 22 point med blot en træning i benene. Ege valgte følgelig at spille sæsonen til ende, hvorefter det længste karrierestop ventede – samtidig med et comeback til fysioterapeutrollen.
I januar 2013 gjorde Ege igen comeback, da Bears i en presset situation manglede kvalificerede spillere, og trods en arbejdsbetinget to-månederspausen i samme forår, har Søren Ege spillet siden. Sæsonen 2013/14 var den første hele sæson Søren Ege har spillet siden hans oprindelige karrierestop i 2007/08, og Søren har vist at han sagtens kan gøre sig gældende for Bears.

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE