BLIV SPONSOR

STYRK DIN FORRETNING MED BAKKEN BEARS

Kom i kontakt med vores sponsor- og netværksafdeling

Bakken Bears bygger på godt 60 års basketballhistorie i Aarhus og har i alt hentet 9 pokalsejre og 15 danmarksmesterskaber hjem.

Bakken Bears drives i dag som en professionel virksomhed, hvor størstedelen af klubbens indtægter kommer fra samarbejdspartnere, der bakker op om klubben og nyder godt af det stærke erhvervsnetværk, der de senere år er bygget op om basketballspillet.
Netværket gør det muligt at investere i udviklingen og rekrutteringen af de talentfulde spillere, så vi år efter år kan være med i toppen.

Vi vil være med, når det danske mesterskab afgøres og vi vil prøve kræfter med de bedste udenlandske hold i de interenationale turneringer. Vi vil vise, at dansk basketball kan gøre sig gældende internationalt og vi vil sætte overliggeren højere år for år.
Vi forsøger hele tiden, at gøre tingene på en ny måde og tage nye initiativer. Om det er en kamp i Jyske Bank BOXEN i Herning eller sponsorture til topbasketball i Europa, så tænker vi vores samarbejdspartnere ind, så de bliver centrale aktører i arrangementerne.

I Vejlby-Risskov Hallen trækker vi ofte fulde huse og vi forsøger løbende at forstærke indsatsen med tiltag, som skal gøre det til en endnu sjovere oplevelse, at være tilskuer til hjemmekampene, både til gavn for holdets præsentationer på banen og for samarbejdspartnerne udenfor banen.

Vi nærmer os 200 samarbejdspartnere, der alle på hver deres måde bidrager til Bakken Bears og til hinandens succes, i et af byens stærkeste erhvervsnetværk.

Vi vil rigtig gerne indlemme flere samarbejdspartnere i kredsen – til gavn for både nye og eksisterende i netværket og naturligvis for Bakken Bears. Så meld din virksomhed ind i kampen og lad os skabe værdi for hinanden.

Kom i kontakt med vores sponsor- og netværksafdeling

Sponsorer

HOVEDSPONSORER

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus
www.komaarhus.dk

Læs på Kaj Ove Madsen A/S Aarhus' hjemmeside.

Danbolig
www.danbolig.dk

Læs mere på Danboligs hjemmeside.

Nybolig Erhverv Aarhus
www.nyboligerhverv.dk/aarhus

Vi er en af byens største erhvervsejendomsmæglervirksomheder. Vi satser på specialisering og på langvarige samarbejdsrelationer med vores kunder. Læs mere om vores specialer under referencer på vores hjemmeside.
CO-SPONSORER

Risskov Brynet
www.risskovbrynet.dk

Læs mere på Risskov Brynets hjemmeside

Formuepleje A/S
www.formuepleje.dk

Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter med cirka 11.000 investorer og 30 års succesfulde investeringsresultater. Vi har et bredt udvalg af investeringsløsninger, som giver dig mulighed for at sammensætte dine investeringer på den måde, der passer dig bedst. Hos Formuepleje får du mere end en kapitalforvalter. Du får en økonomisk sparringpartner, som hjælper dig med at tage hånd om hele din økonomi – ikke kun dine investeringer.  

HANDELSBANKEN
WWW.HANDELSBANKEN.DK

Læs mere på Handelsbankens hjemmeside.
EXCLUSIVE PARTNERS

Pharma Medico
pharmamedico.com

Læs mere om Pharma Medico på deres hjemmeside.

Bech Bruun
WWW.BECHBRUUN.COM

Læs mere på Bech Bruun's hjemmeside.

Savværket
WWW.SAVVAERKET-EVENT.DK

Læs mere på Savværket´s hjemmeside.

Rambøll Arkitektur
WWW.RAMBOL.COM

Læs mere på Rambøll Arkitektur´s hjemmeside.

S MARKETING OG EVENT
www.smarketing.dk

Læs mere på S marketing og events hjemmeside

Turbinehallen
www.turbinehallen.dk

Turbinehallen er en virksomhed med en bred vifte af kompetencer, hvor fokus er på nytænkning og oplevelser. Turbinehallen har hjulpet utallige virksomheder med at skræddersy events, og i samarbejde med endnu flere enkeltpersoner, hjulpet dem til at stable en aldeles uforglemmelig fest på benene. Deltagerantallet har således gennem årene varieret fra 30 – 6000 personer, men engagementet er det samme uanset størrelsen. Turbinehallen afholder også jævnligt konferencer og låner sine flotte lokaler (der desuden også tæller Auktionshuset i Mejlgade) ud til alt fra bryllupper og konfirmationer til photoshoots og kick offs. Med eget køkken og professionel kokkestab bliver der leveret gastronomiske forkælelser ud af huset til både små selskaber (10 pers), til de helt store events og fester. Turbinehallens vision er at skabe en totaloplevelse, der vækker alle sanser og indprinter sig i hukommelsen mange år frem. Søren Anker er ejer og kreativ direktør.

Nordea
www.Nordea.dk

Læs mere på Nordea's hjemmeside.

Arkitema Architects
www.arkitema.com

Læs mere på Arkitema Architects' hjemmeside.

Beierholm
www.beierholm.dk

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance. Vi vil gerne have, at vores kunder siger: ”Beierholm er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i vores virksomhed.” Se mere om os på vores hjemmeside - eller endnu bedre, besøg os i Aarhus på Dusager 16, 8200 Aarhus N. Telefon 87 32 57 00.

Carlsberg
www.carlsbergdanmark.dk

Læs mere på Carlsbergs hjemmeside.

Frederikshøj
www.frederikshoj.com

Kokken Wassim Hallals køkken er både klassisk og moderne, frigjort og uforudsigelig. Som en raffineret forening af det stilrene nouvelle cuisine og det postmoderne køkkens svimlende elegante, hæsblæsende komplekse dekonstruktioner – med afstikkere til det nye nordiske køkkens detaljerede, spæde minimalisme og rå urkraft og det molekylære køkkens superavancerede teknikker og overraskende kompositioner. Med andre ord moderne kogekunst på allerhøjeste niveau, vibrerende, alsidig og nytænkende, der på tværs af de stilistiske greb kompromisløst fokuserer på det perfekte måltid, den koncentrerede velsmag, årstidens bedste råvarer og kortest vej fra jord til bord.

Montra Hotel Sabro Kro
www.sabrokro.dk

Læs mere på Montra Hotel Sabro Kros hjemmeside.

Get Visual
www.getvisual.dk

Hos Get Visual er et hold af landes mest erfarne specialister samlet om at lave præsentations løsninger. Til møder, konferencer og arrangementer, sørger vi for at dit budskab bliver leveret professionelt, klart og tydeligt i lys, lyd og billeder. Get Visual afdækker sammen med dig virksomhedens kommunikations- og præsentationsbehov og skræddersyr en løsning, der teknisk og kreativt passer præcist til jer. Mødes I 5 eller 5000 til jeres arrangement, så kan vi levere en løsning. Find inspiration på vores hjemmeside.

Jydsk Kloak Service
www.jydskkloakservice.dk

Læs mere på Jydsk Kloak Services hjemmeside.

MIB – Martin Ib
www.mibevent.dk

Læs mere på MIB – Martin Ibs hjemmeside.

MOE | Rådgivende Ingeniører
www.moe.dk

Moe & Brødsgaard har skiftet navn til MOE. Det nye navn passer til den virksomhed, MOE har udviklet sig til; en nordisk koncern med snart 500 medarbejdere fordelt på 6 kontorer i Danmark og et datterselskab i Norge. Navneskiftet er en naturlig konsekvens af den organiske udvikling, som MOE gennemgår i disse år. Vi er i vækst, vi arbejder internationalt og vores projekter er blevet flere og større end nogen sinde før. Skude & Jacobsen, der i 2012 blev en del af familien, skifter også navn til MOE i forbindelse med, at virksomheden nu fusioneres sammen med MOE.

Nordbyens Energi & VVS A/S
www.nordbyensenergi.dk

Effektiv, pålidelig og kompetent. Nordbyens Energi & VVS A/S er din loyale samarbejdspartner indenfor alle typer installationsvirksomhed. Vi leverer totalløsninger indenfor energikilder, VVS, ventilation og blik. Hos Nordbyens Energi & VVS er kunden vigtigst, alt vi foretager os skal afspejle dette. I lighed med det, fokuserer vi på kundernes behov og udvikling af de ansattes kompetencer. Dette er grundlæggende principper for vor virksomhed. To kerneværdier som først og fremmest skal præge kundens og markedets indtryk af, hvad Nordbyens Energi & VVS står for og hvem vi er.

Riwal
www.riwal.com/danmark

Læs mere på Riwals hjemmeside.

Spalding Skandinavien
www.torbenp.dk

SPALDING er kvalitetsnavnet på basketbolde af allerbedste kvalitet. SPALDING er derfor den naturlige leverandør til NBA (National Basketball Association) i basketspillets moderland Amerika, der som en selvfølge har valgt Spalding bolde til samtlige turneringer. SPALDING er det naturlige valg som boldleverandør i størsteparten af de danske Basket liga klubber. SPALDING er også en komplet tøjleverandør til hold, trænere og ledere. SPALDING er til mange glade timer med dig og dine børn med basket standere, backboards m.m.

Spiseriet8000
www.spiseriet8000.dk

Læs mere på Spiseriet8000's hjemmeside.

Nybolig City & Bruuns Bro Lejligheder
www.nybolig.dk

Læs mere på Nybolig City & Bruuns Bro Lejligheders hjemmeside.

Århus Stiftstidende
www.stiften.dk

Læs mere på Århus Stiftstidendes hjemmeside.

Aarhus Events
www.aarhusevents.dk

Aarhus Events er Aarhus Kommunes samlende indgang for eventaktører. Aarhus Events hjælper eventarrangører inden for sport, kultur, viden og øvrige events. Vores mål er at sikre endnu flere events i Aarhus til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv. Vi hverver og udvikler større events med internationalt sigte. Vi fungerer som lokalt bindeled mellem arrangører og byen. Vores opgave er at sikre smidig og effektiv kommunal involvering i events og vi kan således sætte jer i forbindelse med relevante personer i byen og kommunen. Aarhus Events ønsker at være en attraktiv og givende samarbejdspartner. Vi tager del i planlægningen, udviklingen og i enkelte tilfælde afviklingen af events. Men vi er også altid klar med gode råd og vejledning. Vi har et bredt netværk at trække på og mange års erfaring med at hverve, udvikle og afvikle events. Vi byder gerne ind, uanset hvor i processen en aktør er. Det er Aarhus Events primære opgave at understøtte nationale og internationale events i Aarhus, men vores dør og telefoner er åbne for alle.

IT Relation
WWW.ITRELATION.DK

Læs mere på IT Relation´s hjemmeside.

Antenneforeningen Aarhus
www.antenneforeningenaarhus.dk

Læs mere på Annetenneforeningen Aarhus' hjemmeside

STOFA
www.stofa.dk

Stofa er en af Danmarks største udbyder af internet og kabel-tv. Stofa leverer hurtigt bredbånd og tv i forskellige tv-pakker samt WebTv, hvor du som medlem kan se tv på din tablet, smartphone eller computer – når du vil, og hvor du vil. Med Stofa SmartTv kan du desuden optage, pause og starte programmer forfra på dit tv. På stofa.dk kan du læse mere om Stofa og deres produkter.

TEKNICAR
www.teknicar.dk

Læs mere på Teknicar´s hjemmeside.

Conversio
www.conversio.dk

ONLINE MARKETING, WEB OG E-HANDEL Vi brænder for og lever af at skabe resultater i samarbejde med vores kunder. Vi tror på en høj grad af gennemsigtighed i samarbejdet, og vi ser gerne, at kunderne bidrager aktivt i processen, for vi tror på, at det skaber de bedste resultater. Med mere end tilsammen 20 års erfaring indenfor online marketing, web og e-handel bliver vi anerkendt blandt de stærkeste bureauer i Danmark, og vores specialister er uddannet og certificeret på højeste niveau direkte hos Google. Vi arbejder med de absolut bedste værktøjer og nyeste teknologier i branchen som giver en fordel i at skabe de absolut bedste resultater. PERSONLIG RÅDGIVNING Hos Conversio får du tilknyttet en fast kontaktperson, som til gengæld sammensætter et team af specialister fra forskellige kompetenceområder i vores forretning, som sikrer dig det absolut bedste resultat. FORDELE Vi er et bureau med en lang række tværfaglige specialister indenfor online og web. Derfor behøver du kun én samarbejdspartner med os til både din hjemmeside/webshop, online marketing og strategisk rådgivning.

JYSK BOLIGOPTIMERING
www.jyskboligoptimering.dk

Læs mere på Jysk Boligoptimering´s hjemmeside.
VIP PARTNERS

Design’R’us
WWW.DESIGNRUS.DK

Digitalt webbureau i Århus / Hinnerup - som er specialister i Online Markedsføring, webhosting, websites og programmering. Lad os hjælpe dig med at blive synlig i hele Danmark med netop dit produkt, både på Google og de sociale medier. Har du brug for professionel hosting til din virksomheds hjemmeside og mails - så har vi et super produkt som hedder LimeCity. Læs mere om dette på www.limecity.dk.

Projektus

Rådgivning om ejendomme.

Beta Pack
www.betapack.dk

Læs mere på Beta packs hjemmeside

ValueBuilding
www.valuebuilding.dk

Læs mere på ValueBuildings hjemmeside

Louis Nielsen, BILKA Tilst
www.louisnielsen.dk

Læs mere på Louis Nielsens hjemmeside

Kingo Karlsen
WWW.KINGO.BIZ

Læs mere på Kingo Karlsen's hjemmeside

Davidsen
WWW.DAVIDSEN.DK

Læs mere på Davidsen´s hjemmeside.

European Sperm Bank
www.nordiccryobankgroup.com

Læs mere på European Sperm Bank hjemmeside.

SchweizerBageriet
WWW.SCHWEIZERBAGERIET.DK

Brød bagt på stedet. Læs mere på SchweizerBageriet´s hjemmeside.

Danbolig Erhverv
www.danboligerhverv.dk/butik/aarhus

Læs mere på Danbolig Erhverv´s hjemmeside.

Grobowski
WWW.GROBOWSKI.DK

Læs mere på Grobowski´s hjemmeside.

Skovdal Nordic
WWW.SKOVDALNORDIC.COM

Læs mere på Skovdal Nordic´s hjemmeside.

AG Gulvservice
WWW.AG-GULVSERVICE.DK

Læs mere på AG´s hjemmeside.

C klar Service
www.cklar-service.dk

Rengøring er alfa og omega for enhver velfungerende virksomhed. Fordelene ved Cklar Service er mange og vigtige: • Vores rengøring sikrer et sundt og behageligt indeklima • Vores rengøring holder virksomheden pæn og præsentabel • Vores rengøring skaber et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig veltilpasse – og deraf følger en højere produktivitet Altså god rengøring er en af de mest simple metoder til at optimere virksomhedens daglige drift.

Aktiv Firmapension
www.aktivfirmapension.nu

Hos Aktiv Firmapension får du et team af professionelle rådgivere, der alle besidder en bred erfaring indenfor pension, forsikring og rådgivning. Vi er et team, der i særdeles høj grad vægter faglighed, interesse, nærvær og empati. Udover at tilbyde vores kunder en skræddersyet firmapensionsordning samt en medarbejderforsikring, bliver vi din sparringspartner, der i samspil med dig, tager ansvar for dine medarbejdere og din virksomhed.

City Flyttetransport
www.cityflyttetransport.dk

Læs mere på City Flyttetransports hjemmeside.

Danske Bank
www.danskebank.dk

I Danske Bank hjælper vi dig med at nå dine mål og træffe de rette økonomiske beslutninger. Og det er uanset, om du er privatkunde, har et enkeltmandsforetagende eller en større virksomhed. Sammen med dig kan vi vælge netop de løsninger, der passer bedst til dine behov og dine planer for fremtiden. Og har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt. Som kunde får du naturligvis også adgang til de mest innovative digitale services og løsninger. Det gør din hverdag lettere og giver dig overblik og kontrol med din økonomi, uanset hvor du er.

Holst, Advokater
www.holst-law.com

Læs mere på Holst, Advokaters hjemmeside.

Hotel Royal
www.hotelroyal.dk

Byens ældste hotel emmer af legendarisk atmosfære, hvor historie, kunst, gourmet og selvforkælelse, smelter sammen til en oplevelse udover det sædvanlige. Hotel Royal er et klassisk De Luxe Hotel, beliggende i hjertet af Århus, omgivet af Domkirken, Store Torv og Latinerkvarteret. Hotellet der er bygget i 1838, bliver løbende renoveret og moderniseret med nænsom hånd. Hotellet fremstår i dag som et godt eksempel på den smukke danske arkitektur fra sidste århundrede, - fyldt med atmosfære og historie. Alle 64 værelser er individuelt indrettet med ægte kunst, marmorbadeværelse, minibar, telefon samt satelit-tv. Restaurantkapaciteten i vor restaurant Queens Garden er på ca. 90 spisende gæster. Hotel Royal tilbyder små charmerende mødelokaler med kapacitet op til 30 personer.

Hoei Denmark
www.hoeidenmark.dk

Hoei Denmark udvikler, producer og sælger interiør produkter indenfor, billeder, galleriprodukter, fotorammer, spejle samt special opgaver indenfor indramning og print m.m.

DLA piper
www.dlapiper.com

Læs mere på DLA pipers hjemmeside

Mangaard Travel Group
www.mangaard-travel.dk

Mangaard Travel Group er et alsidige rejsebureau med 15 medarbejdere, der professionelt og personligt opfylder dine ønsker om rejser med kvalitet. Tre afdelinger med hvert deres specialviden tilbyder de rigtige rejseløsninger: Erhvervsrejser, Gruppe & Specialrejser, og Ferierejser.

MidtConsult
www.midtconsult.dk

Læs mere på MidtConsults hjemmeside.

P. Olesen & Sønner
www.p-olesen.dk

Læs mere på P. Olesen & Sønners hjemmeside.

PwC
www.pwc.dk

PwC leverer branchespecifikke ydelser inden for revision, skat og rådgivning til private virksomheder og offentlige institutioner. Med cirka 1800 medarbejdere fordelt på 15 kontorer over hele Danmark og et 163.000 mands stort globalt netværk i ryggen fordelt på 151 lande kan vi servicere din virksomhed med maksimal fagekspertise og et udpræget lokalkendskab. Vi tænker nyt, og det fremmer vores kunders forretning og skaber øget værdi.

Sanne Berg Photography
www.sanneberg.dk

Sanne Berg reklamefotograf i Århus. Har studie i Århus Nord, Stavangergade 11. Fotograferer alt fra packshot af fransk hotdog til portræt af Bill Clinton. Klik ind på min hjemmeside og se nogle af mine værker www.sanneberg.dk

JKS VIKAR SERVICE
www.jks.dk

Læs mere på JKS’ hjemmeside

S Design
www.sdesign.nu

Læs mere på S Design hjemmeside.

The Diner
www.thediner.dk

Læs mere på The Diners hjemmeside.

Todbjerg Busser
todbjerg.dk

Læs mere på Todbjerg Bussers hjemmeside.

Tømrermester Jesper Berg
vognsen-co.dk

Læs mere på Tømrermester Jesper Bergs hjemmeside

Airteam
www.airteam.dk

Læs mere på Airteams hjemmeside.

AART/Architects
www.aart.dk

Se mere på AART/Architects' hjemmeside.

Børge Møllers Grafiske Hus
www.bmgrafisk.dk

Læs mere på Børge Møllers Grafiske Hus' hjemmeside.

Jydsk Vagt- og Hundetjeneste
www.jvh.dk

Jydsk Vagt- og Hundetjeneste – Deres lokale sparringspartner for virksomhedssikring.

Jutlander Bank
www.jutlander.dk

Den personlige bank Når du som kunde kommer med en opgave til Jutlander Bank, så skal vi løse den kompetent og professionelt. Men samtidig er vi en personlig bank. Det betyder, at jeg kender dig, du kender mig. Og frem for alt er medarbejdere i Jutlander til at få fat i. Det er det, vi forstår ved en personlig bank.

MokkaHouse.dk
www.mokkahouse.dk

Læs mere på MokkaHouse.dk´s hjemmeside.

NJORD
www.njordlaw.com

Læs mere på NJORD's hjemmeside.

KVIST REVISION
www.kvistrevision.dk

Kvist Revision har mere end 30 års erfaring med revision, bogføring og regnskabs­assistance. Vi sørger for, at du har orden i tingene, og at du overholder alle krav fra myndig­hederne. Vi hjælper dig med at optimere din økonomi.

Spis Godt
www.spisgodt.com

Læs mere på Spis Godt´s hjemmeside.

LYRECO
www.lyreco.dk

Læs mere på Lyreco´s hjemmeside.
GRIZZLY CLUB

Restaurant Hærværk
restaurant-haervaerk.dk

Læs mere om Restaurant Hærværk på deres hjemmeside.

Road Marketing
www.roadmarketing.dk

Læs mere om Road Marketing på deres hjemmeside.

Curvature
www.curvature.com

Læs mere om Curvature på deres hjemmeside.

Murermester David Harritz
www.harritz.dk

Virksomheden har eksisteret siden 1997 og drives af murermester David Harritz. I dag er der flere murere ansat i virksomheden, som alle har et højt fagligt niveau, så vi kan varetage mange forskellige opgaver og levere et stykke kvalitetsarbejde. Derudover uddanner vi også løbende murerlærlinge. Vi løser alle former for opgaver inden for murerfaget og vi sætter en ære i et godt stykke håndværk. Derfor er det også vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det færdige resultat. Vi sørger derfor altid for, at der er god kommunikation og samarbejde mellem os som murer og dig som kunde. Derved får vi også det rette indblik i de ønsker og krav du måtte have.

Miljø Rent
www.miljorent.dk

Læs mere om Miljø Rent på deres hjemmeside.

Jydsk Emblem Fabrik
www.jef.dk

Læs mere om Jydsk Emblem Fabrik på deres hjemmeside.

Jysk Rejsebureau
www.jysk-rejsebureau.dk

Bjerregaard HR & Communication Solutions
www.bjerregaard.solutions

Ernst Laursen & søn
www.ernstlaursen.dk

Læs mere på Ernst Laursen & Søn's hjemmeside.

Gartneriet Nordly
www.gartneriet-nordly.dk

Læs mere på Gartneriet Nordly's hjemmeside.

Pedersen&Nielsen automobilforretning a/s
www.autohus.dk

Læs mere på Pedersen & Nielsen's hjemmeside.

GF Forsikring
www.gfforsikring.dk

Læs mere på GF Forsikring's hjemmeside

NRE Danmark
www.nre.dk

Læs mere på NRE Danmark's hjemmeside

Kovsted & Skovgård
www.kovsted.dk

Læs mere på Kovsted & Skovgård's hjemmeside

Torben Brandi
www.torbenbrandi.dk

Læs mere om Torben Brandi på deres hjemmeside.

Schaumann.Digital 
www.schaumann.digital

Læs mere på Schaumann.Digital's hjemmeside

Kammeradvokaten Poul Schmith
www.kammeradvokaten.dk

Læs mere på Kammeradvokaten Poul Schmith's hjemmeside.

Jysk Pension
www.jyskpension.dk

Læs mere på Jysk Pension's hjemmeside.

Würth
www.wuerth.dk

Læs mere på Würth's hjemmeside

Restaurant NO16
www.no16.nu

Læs mere på Restaurant NO16's hjemmeside.

Minuskel reklamebureau
www.minuskel.dk

Læs mere på Minuskel Reklamebureau's hjemmeside.

Mackies Pizza
www.mackiespizza.dk

Læs mere på Mackies Pizza's hjemmeside.

Phoenix Home
www.phoenixhome.dk

Phoenix Home er privat boligudlejning og ejendomsadministration. Vi udlejer og administrerer boliger over hele Jylland og Fyn og ser os selv som den private udlejers professionelle partner. Vi tilbyder den private udlejer rådgivning og bistand indenfor alle udlejningens faser fra formidling til stabile lejere, udarbejdelse af kontrakter, almindelig daglig og praktisk administration, viceværtordninger mm. Derudover står vi for både hel – eller delvis ejendomsadministration af større udlejningsejendomme og ejerforeninger. Læs mere på Phoenix Home's hjemmeside

KringleXpressen
www.kringlexpressen.dk

Læs mere på KringleXpressen's hjemmeside

Smartbake
www.smartbake.dk

Læs mere på Smartbake's hjemmeside

Malerfirma Bjerregaard & Co A/S
www.bjerregaard-co.dk

Læs mere på Malerfirma Bjerregaard & Co's hjemmeside

DK sejlsport
www.dksejlsport.dk

Læs mere på DK sejlsports hjemmeside

Tendens Petit
www.tendenspetit.dk

Læs mere på Tendens Petit's hjemmeside.

Retour Steak
www.retoursteakaarhus.dk

Læs mere på Retour Steaks hjemmeside.

Fysio-shop.dk
www.fysio-shop.dk

Læs mere på Fysio-shop.dks hjemmeside

Nianet
www.nianet.dk

Læs mere på Nianets hjemmeside

Indexed
www.indexed.dk

Læs mere på Indexeds hjemmeside

Kjær & Sommerfeldt
www.kjaersommerfeldt.dk

Aarhus har som bekendt myriader af spændende specialhandlere, der bidrager til et nuanceret og meget charmerende by-forretningsliv. Kjær & Sommerfeldt er ikke kommet til byen for at være ”new kid on the block” i den sammenhæng men alle er velkomne hos os, også for at købe en flaske vin med hjem. Kjær & Sommerfeldt Aarhus vil tjene som ”vinsted” i det næsten 120-årige gamle Østbanepakhus på Skovvejen. Både for vores eksisterende og kommende kunder, hvor de kan blive inspireret, undervist, invitere egne kunder på vin, holde smagninger og selvfølgelig hente vin fra. Vi oplever et stigende WEB-salg, men det betyder også et nærværende, fysisk sted, hvor man kan få gode oplevelser og inspiration har stor betydning i en verden hvor – næsten – alt kan klares online.

Contrazt
www.contrazt.dk

Læs mere på Contrazts hjemmeside

Teriyaki Sushi
www.teriyakisushi.dk

Læs mere på Teriyaki Sushis hjemmeside.

Thorsen Møbler
www.thorsen.dk

Læs mere på Thorsen møblers hjemmeside

Sadolin & Albæk
www.sadolin-albaek.dk

Læs mere på Sadolin & Albæks hjemmeside

Radio Loft
www.boaarhus.dk

Læs mere på Radio Lofts hjemmeside

Okkels Is
www.okkelsis.dk

Kåret som byens bedste 2016. Hjemmelavet italiensk inspireret is af de bedste råvarer og lavet på frisk økologisk letmælk. Vi laver diverse is events til dit firma eller kundearrangement eller overrask dine dygtige medarbejdere med en Okkels isbar. Har I en cafe eller restaurant og ønsker kvalitets is til jeres skønne desserter, så sælger Okkels nu også engros og laver gerne en isvariation som kun kan købes hos din restaurant. Vi glæder os til at servere is i loungen til et par udvalgte hjemmekampe. Okkels har hjemmebaner i Silkeborg og Risskov.

MT Højgaard
www.mth.dk

Læs mere på MT Højgaards hjemmeside

DELUX FILM
www.deluxfilm.dk

Læs mere på DELUX FILM's hjemmeside

Kaløvig Badehotel & Brasserie
www.kalovigbadehotel.dk

Læs mere på Kaløvig Badehotel & Brasseries hjemmeside

ry-foto
www.ry-foto.dk

Læs mere på ry-foto's hjemmeside

House of Code
www.houseofcode.io

I House of Code er vi specialister i apps til mobile platforme. Vi er drevet af vores passion for enkle og funktionelle løsninger, der skaber værdi for brugeren. Og vi elsker at tænke kreativt. Vi arbejder med alle typer løsninger til iOS, Android og Windows.

Hjulmandkaptain
www.hjulmandkaptain.dk

Læs mere på Hjulmandskaptains hjemmeside

Hilberth og Jørgensen Arkitekter
www.hj-arkitekter.com

Læs mere på Hilberth og Jørgensen Arkitekters hjemmeside

Jyllands-Posten
WWW.JYLLANDS-POSTEN.DK

Læs mere på Jyllands-Posten's hjemmeside.

RT9
WWW.RT9.DK

Læs mere på RT9's hjemmeside.

CLARUS Mac Support & Salg
WWW.CLARUS.DK

Læs mere på Clarus' hjemmeside.

Flexlease.nu
www.FLEXLEASE.NU

Læs mere på Flexlease.nu´s hjemmeside.

Dansk Bygningskontrol
WWW.BYGNINGSKONTROL.DK

Læs mere på Dansk Bygningskontrol´s hjemmeside.

Egå El-Service
WWW.EGAAELSERVICE.DK

Læs mere på Egå El-Service´s hjemmeside.

F Høj
WWW.FHOJ.DK

Læs mere på F Høj´s hjemmeside.

Arne Elkjær
WWW.ARNEELKJAER.DK

Læs mere på Arne Elkjær´s hjemmeside.

Busk
WWW.BUSKNIKOLAJ.COM

Læs mere på Busk´s hjemmeside.

Café Faust
WWW.CAFEFAUST.DK

Læs mere på Café Faust´s hjemmeside.

CBRE
WWW.CBRE.DK

Læs mere på CBRE´s hjemmeside.

ffood
WWW.FFOOD.DK

Læs mere på ffood´s hjemmeside.

Firstprint
WWW.FIRSTPRINT.DK

Læs mere på Firstprint´s hjemmeside.

Friskvand
WWW.FRISKVAND.DK

Læs mere på Friskvand´s hjemmeside.

Kris Herman
WWW.KRISHERMAN.COM

Læs mere på Kris Herman´s hjemmeside.

Recover4you
WWW.RECOVER4YOU.DK

Læs mere på Recover4you´s hjemmeside.

Rosborg Møbler
WWW.ROSBORGSHOP.DK

Læs mere på Rosborg Møbler´s hjemmeside.

Rush
WWW.RUSHDANMARK.DK

Læs mere på Rush´s hjemmeside.

Zederkof
WWW.ZEDERKOF.DK

Læs mere på Zederkof´s hjemmeside.

Aakjaer Landinspektører
WWW.AALSP.DK

Læs mere på Aakjaer Landinspektører's hjemmeside.

ABS Alarm & Sikkerhed A/S
www.absalarm.dk

Vi er en professionel, ISO 9001 certificeret og landsdækkende sikringsvirksomhed med hovedsæde i Lystrup ved Århus Vi har specialuddannede medarbejdere, der repræsenterer mere end 25 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Vores kerne områder er følgende: • Tyverialarmer • TV-Overvågning • Adgangskontrol • Tågekanoner • Samt en lang række af andre ydelser inden for sikkerhedsområdet. Vores kompetencer dækker alt fra: rådgivning, salg, installation samt drift og vedligehold af alarm- og sikkerhedsløsninger. Vores virksomhed blev dannet i 1995 og er siden vokset støt, via organisk vækst samt opkøb af en række af andre alarmvirksomheder. Vi lægger vægt på en åben og ærlig kommunikation, og udfører løsninger hvor service, pålidelighed og kvalitet bliver vægtet højt hos både erhverv og private kunder.

Arkitektfirmaet Ole Dreyer
www.ark-dreyer.dk

Virksomheden varetager et bredt udbud af arkitektopgaver indenfor både nybyggeri og renovering samt ombygningsopgaver. Siden etableringen i 1989 har Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S udført en lang række forskellige arkitektoniske opgaver, det gennemgående tema har været en nordisk arkitekturtradition.

BUUS Anlægsgartner
www.buus-ag.dk

Læs mere på BUUS Anlægsgartners hjemmeside.

Deloitte
www.deloitte.dk

Deloitte tilbyder en bred palet af rådgivningsydelser. Vi skiller os ud med vores forretningsorienterede revision og rådgivning, vores dybe viden om vores kunders udfordringer og med vores medarbejderes entusiasme og evne til at arbejde sammen til gavn for vores kunder.

Dit Pulterkammer
www.pulterkammer.dk

Er du glad for dit hus, men mangler opbevaringsplads til havemøblerne om vinteren og skiudstyret om sommeren? Mangler du et sted at opbevare dine ejendele, mens du er på jordomrejse – eller mens du venter på at flytte i drømmeboligen? Uanset hvad, så har Dit Pulterkammer pladsen til, at du kan få plads til at være dig. Og du bestemmer selv, hvordan du bruger den.

ES sprog
www.es-sprog.dk

Effektiv sprogundervisning: Individuelt niveau på alle kursustyper, indplaceringstest og undervisningsjournal, effektiv træning med ES Multimedie, fagrelateret materiale og præsentationer kan indgå, e-learning til hjemmearbejdsplads, niveaudelt undervisningsmateriale, træning af relevant ordforråd, hurtige resultater. Fleksibilitet: Undervisning hos ES sprog eller i egen virksomhed, enetimer, små hold på 2-6 kursister, intensive moduler på 2-3 dage, skriftlig engelsk som fjernundervisning.

Flisegalleriet Hesseldahl
www.flisegalleriet.dk

Fliser i sig selv skaber ikke en spændende indretning. Det er måden, du bruger fliser på, der betyder noget. Fliser, der er perfekte i den ene sammenhæng, kan være forfejlede og upersonlige i andre omgivelser. For valg af fliser handler om sammenhæng og personlighed. Sammenhæng med den indretning, fliserne bliver en del af. Personlighed, i forhold til dig og din stil. Du er velkommen til at søge inspiration på egen hånd i vores 500m2 store showroom. Og du er mere end velkommen til at gøre brug af de erfaringer, vi har gjort gennem et liv med fliser som en del af en praktisk og personlig indretning. Brug os som sparringspartnere, som indretningsarkitekter eller som ansvarlige for en totalløsning. Brug os, hvad enten du er til traditioner eller søger det nye og unikke. Brug os til fliser uden lige, til anderledes armaturer og italiensk sanitet og inventar, hvis du ønsker rene linjer ud over det sædvanlige.

DPC Skadedyrsbekæmpelse A/S
www.dpcskadedyr.dk

Læs mere på DPC Skadedyrbekæmplses hjemmeside

Flintholm Global Telemarketing
www.fgt.dk

FGT tilbyder en bred vifte af telemarketingservices på B2B-markedet lokalt, regionalt og globalt, eksempelvis: identificering af nye kundemuligheder, opdyrkning af nye markeder (også globalt), finde nye samarbejdspartnere og forhandlere, leadkvalificering (kortlægge virksomheders potentiale), etablering af leadgenerator/salgspipeline, booking af kvalificerede salgsmøder, research og markedsanalyse, survey (afdækning af behov, analyse af kundetilfredshed eller lign.), opfølgning på direct mail kampagner (salgsbreve, invitationer el. lign.), opdatering af databaser og kontaktpersoner, permission marketing (indhentning af accept til udsendelse af e-mail).

EY
www.ey.dk

Vi er 190.000 i alt, som er placeret på 728 kontorer i 150 lande, som er inddelt i 28 regioner og 4 områder. Vores ansatte arbejder alle i en af vores service lines – Assurance, Advisory, Tax, Transaction Advisory Services (TAS) eller i Core Business Services (CBS), som yder international support som f.eks. HR og it-support. EY tilstræber at yde sin del til at skabe en bedre verden at arbejde i. Den indsigt vi har og den kvalitetsservice vi yder hjælper med at skabe tillid og fortrolighed på de finansielle markeder og for økonomierne verden over. Vi udvikler fremragende ledere, som arbejder tæt sammen, således vi lever op til de løfter, vi har givet vores interessenter. Vi indtager således en kritisk rolle i forhold til at bygge en bedre verden at arbejde i for vores medarbejder, vores kunder og samfundet. Vores værdier definerer hvem vi er. De har indflydelse på, hvordan vi samarbejder med hinanden, vores kunder, lovgivere og samfundet, hvor vi bruger vores professionelle kompetencer til at skabe positive forandringer i nærområdet og i verden.

Fischer Gardiner
www.fischergardiner.dk

Fischer producerer og forhandler solafskærmning, gardiner, mørklægning og akustikløsninger til projekter i alla skala. Vi er en af de førende leverandører i Skandinavien og har med vores mere end 40 års erfaring lang tradition for at kombinere funktion, æstetik og teknologi. Fischer udvikler kvalitetsløsninger til den private bolig, til offentligt byggeri og kulturinstitutioner, skoler og læreanstalter, hoteller og restauranter samt kontordomiciler og erhvervsvirksomheder. Vi opmåler. Vi rådgiver. Vi projekterer. Vi monterer. Besøg vores showroom i Aarhus og Gentofte.

Fysioterapeutisk Specialistteam
WWW.FYSIOEGAA.DK

Se mere på Fysioterapeutisk Specialistteams hjemmeside.

Gudnitz/ Krabbe/ Vang Arkitektfirma
www.gudnitz.as

Med mange års erfaring i byggeriets faser, sikrer vi, at du opnår det bedste resultat med dine investeringer. Vi tænker nyt og anderledes og lægger stor vægt på den trygge og stabile byggeproces, hvor det gode resultat er i harmoni med den økonomiske ramme.

Hasle Blomster
www.hasleblomster.dk

Læs mere på Hasle Blomster hjemmeside.

Hørning Parket A/S
www.horningfloor.dk

Se mere på Hørning Parket A/S' hjemmeside.

iFeedback
www.ifeedback.dk

Læs mere på iFeedbacks hjemmeside.

JoinJet
www.joinjet.com

Læs mere på JoinJets hjemmeside.

KEN storkøkken
www.kenstorkoekken.dk

Læs mere på KEN storkøkkens hjemmeside.

Kinnan
www.kinnan.dk

Læs mere på Kinnans hjemmeside.

Konica Minolta
www.konicaminolta.dk

Konica Minolta sikrer, at hjertet i din virksomhed banker, som det skal. Vi sørger således for, at dine behov inden for print, kopi, scan og softwareløsninger konstant er dækket optimalt, så din virksomhed har det bedste workflow, og du kan koncentrere dig fuldt ud om dit kerneforretningsområde.

Radio GO!FM
www.gofm.dk

Læs mere på Radio GO!FM's hjemmeside.

Nykredit
www.nykredit.dk

Læs mere på Nykredits hjemmeside.

Panorama
www.aarhuspanorama.dk

Læs mere på Panorama's hjemmeside.

Quattro Arkitekter
www.quattro-as.dk

Læs mere på Quattro Arkitekters hjemmeside.

Racehall
www.racehall.com

Læs mere på Racehalls hjemmeside.

Stautrup Fest Udlejning ApS
www.aarhustelte.dk

Læs mere på Stautrup Fest Udlejnings hjemmeside.

Spa Tours
www.spa-tours.dk

Kurophold & Wellness. Læs mere på Spa Tours' hjemmeside.

E-stimate
www.e-stimate.dk

Læs mere på E-stimates hjemmeside.

Tandlægerne i Vesterbrogade
www.sundtsmil.dk

Vi gør alt for at gøre et tandlægebesøg så afslappet og behageligt som muligt ved at sikre smertefrihed og ved at være meget åbne over for den enkeltes ønsker og behov. Vi gør meget ud af at lave nogle kosmetisk flotte tandbehandlinger, der giver et smukt, naturligt og SUNDT SMIL. Hos Tandlægerne på Vesterbrogade i Århus lægger vægt på at vurdere alle patienter individuelt og giver altid en grundig information om, hvilke behandlingsmuligheder der findes. Ofte er der flere forskellige behandlingsmuligheder til samme problem. Vi fremlægger de behandlingsvalg der findes, sådan at man kan træffe et valg på grundlag af en alsidig og saglig information... DET ER JO DINE TÆNDER! Også den økonomiske del af behandlingen informerer vi om inden behandlingen, og ved alle større behandlinger giver vi altid et skriftligt overslag. Vores mål er at medvirke til at sikre en god og stabil tandfunktion hele livet... og et SUNDT SMIL hele livet. På gensyn hos Tandlægerne i Vesterbrogade, Århus – vi glæder os til at se dig.

Restaurant KöD
www.koedaarhus.dk

Restaurat KöD Aarhus er dit steakhouse, hvor du i de charmerende omgivelser kan nyde en overdådig middag suppleret med gode vine og Aarhus’ bedste betjening. Konceptet er kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay. De møre bøffer kombinerer du med vores lækre udvalg af sideorders og saucer. Efter middagen kan du gå om bord i vores lækre drinkskort, hvor dygtige bartendere til lyden af sprøde toner sørger for, at du kan slutte aftenen af på bedste vis.

S360
www.s360.dk

SEO i Aarhus Fra vores kontor på Vestergade i hjertet af Århus leverer vi skræddersyede SEO løsninger, uanset hvor din virksomhed befinder sig. Med vores skræddersyede løsninger arbejder vi målrettet med at optimere vores kunders organiske resultater i søgemaskinerne. Hos S360 har vi en holistisk tilgang til SEO. Det betyder også, at du trygt kan lægge arbejdet med SEO i hænderne på os, uden selv at skulle bekymre dig om at skabe indhold, bygge links og så videre. Det har vi allerede gjort for en lang række kunder. Se vores cases her. Søgemaskineoptimering i Århus – og resten af landet Uanset hvor i landet du befinder dig, kan vi tilbyde en SEO løsning til din virksomhed. Vi kører gerne ud til både Jylland og Sjælland og præsenterer en SEO strategi, som er tilpasset til netop din virksomhed. Kort sagt arbejder vi på at styrke dit brand online. Vi følger løbende den online udvikling, og afrapporterer resultaterne til dig hver måned, så du løbende kan følge udviklingen Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Mathias Larsen.

ON!AD
www.onad.dk

Læs mere på ON!AD´s hjemmeside

Bisnode
www.bisnode.dk

Læs mere på Bisnodes hjemmeside

Risskov Efterskole
www.risskovefterskole.dk

Læs mere på Risskov efterskole's hjemmeside.

The Blue Room Imaging
www.theblueroom.dk

Læs mere på The Blue Room Imaging's hjemmeside.

AutoMester
www.automester.dk

Læs mere på Aarhus Auto-Sérvice's hjemmeside.

BD Vask
www.bdvask.dk

Læs mere på BD Vask´s hjemmeside.

Gardin Lis
www.gardinlis.dk

Læs mere på Gardin Lis´ hjemmeside.

INVITA
www.Invita.dk

Læs mere på Invita´s hjemmeside.

YDING GRUPPEN
yding.dk

Læs mere på Yding Gruppen´s hjemmeside.

DEFCO
www.defco.dk

Læs mere på Defco´s hjemmeside.

CLEAN ENERGY INVEST

Jyske Bank
www.jyskebank.dk

Jyske Bank ønsker at være danmarks mest kundevendt bank. Vores vision er atvære den bank, der rådgiver om økonomi på den mest individuelle ogpersonlige måde. Vi tilbyder et komplet sortiment af finansielle løsningertil private kunder, samt til erhvervsvirksomheder.
Hovedsponsor
Nybolig Erhverv
Danbolig
Kaj Ove Madsen

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by