Underholdning i topklasse

Entertainment

Vi har en ambition om at skabe “topunderholdning med engagerede tilskuere i en stopfuld kamparena” og vi er ikke langt fra. Hvis du ser en indendørs kamp i Danmark, som leverer bedre show, så hører vi gerne fra dig. Så ska vi nemlig på studietur, så vi igen kan tage førertrøjen!

Bakken Bears sørger for, at basketballkampene bliver en fantastisk helhedsoplevelse. Det er en publikumsvenlig sport, til hele familien.

Til vores hjemmekampe vil du som publikum have mulighed for at hilse på vores maskot Grizzly, få autograf fra vores spillere, vinde fede præmier via Shootouts og konkurrencer, opleve showet fra Bakken Bears Cheer Team og høre musik fra vores DJ. Til de større kampe er der koncerter, rap battle, lysshow og meget mere…..

En gang imellem har vi også kampe der støtter et godt formål. Vi har blandt andet haft besøg af Hospitalsklovnene, vi samler bamser ind til Børnenes kontor i form af Bamsekast og vi sørger for at flygtningene eller ensomme børn bliver inviteret ud til vores kampe.

Vores samarbejde med de lokale basketball klubber giver deres ungdomsmedlemmer mulighed for at løbe ind med Bearsspillerne.

Amerikansk stemning
Til et basketball event hører vaskeægte amerikaner-stemning. Vores kiosk kilder dine smagsløg med bl.a. popcorn, hotdogs, muffins, slushice, og meget mere….

Merchandise
Til vores hjemmekampe har du som tilskuer og fan også mulighed for at købe Bakken Bears merchandise i boderne.