Bliv frivillig hos Bakken Bears

Hos Bakken Bears søger vi friske frivillige, der har tid og lyst til at hjælpe til i forbindelse med klubbens hjemmekampe i Vejlby-Risskov Hallen. Det er her, at du kommer ind i billedet. Du vil få flere forskellige opgaver såsom opstilling af reklamer på banen og håndtering af ankommende tilskuere. Du kommer tættere på de spændende forhold i en professionel basketball-organisation.

Frivillige er en stor del af klubbens DNA, og du vil blive en del af et fællesskab og et hold, hvor alle medarbejderes indsats bliver værdsat. Hos Bakken Bears er der i forvejen mange frivillige, og vi går vi meget op i, at alle føler sig som en del af familien.

Opgaver

Entertainment Crew
Vi har nogle spændende nye tiltag, når det kommer til kampoplevelsen, så hvis man vil være med til at hjælpe med at løfte Danmarks bedste afvikling endnu mere, så er det her, man skal melde sig. Vi afholder konkurrencer, sørger for at Bakken Bears Cheer Team er på, laver interviews med spillere og trænere på storskærmen og afvikler grafik. Vær med her, hvis du er interesseret i at begejstre. Du kan både blive frivillig ifm. kampe og udenfor de faste kamptider. Er du med til kampene, vil det typisk være fra 30-60 minutter før kampen og indtil kampens afslutning.

VIP indtjekning
VIP Indtjekningsteamet er et hold på fire til seks personer pr. kamp, der scanner billetter for vores VIP gæster, og giver dem armbånd på.

Mødetid er for denne vagt er normalvis i tidsrummet fra 1½ til 2 timer før kampstart, og indtil halvleg.

VIP Bar
Til hver kamp er der to til fire personer per bar. Vi kan have flere barer bemandet, alt afhængig af størrelsen på vores VIP arrangement.

Mødetid for denne vagt er normalvis 2 timer før kampstart og til kampen er slut.

VIP-Dør Steward
Vi har bemandet vores døre ind til vores VIP lounge, i rollen som vejviser i hallen og til at tjekke VIP armbånd til VIP lounge.

Mødetid for denne vagt er normalvis 30 minutter før kampstart og til kampen er slut. Oftest er der god mulighed for at se kampen på disse vagter.

Halteamet
Som en del af halteamet er du med til at gøre hallen klar til hjemmekampe og er en vigtig del af få opsat de stemningsskabende tiltag der præger Sparekassen Danmark Basketball Center. Opgaverne består bl.a. i at lægge gulvreklamer, hænge bannere op, opstille LED-bander og generelt sørge for, at hallen er festlig og indbydende, når fansene og samarbejdspartnerne ankommer til hallen.

Ved aftenkampe (kamptidspunkt kl. 18:30 eller 19:15) mødes vi som udgangspunkt ved 12-tiden og klør på indtil en time til halvanden før kampstart. Ved eftermiddagskampe (kamptidspunkt typisk kl. 14:00) mødes vi som udgangspunkt kl. 8:30 og klør på indtil en time til halvanden før kampstart.

LED-styring
Under alle hjemmekampe i Sparekassen Danmark Basketball Center er der opstillet LED-bander langs banen. Disse benyttes primært til at eksponere budskaber fra Bakken Bears’ mange samarbejdspartnere, men de bruges også til at promovere kommende hjemmekampe, tilbud i Bears Shoppen samt skabe øget tematik ifm. konkurrencer, indløb og andet. At være ansvarlig for LED-styringen vil sige, at man er ansvarlig for at de forskellige videoer og budskaber sættes på på de rigtige tidspunkter under kampafviklingen.

Oprydningsholdet
Før en hjemmekamp har en masse frivillige været med til at gøre Sparekassen Danmark Basketball Center klar til kamp med bl.a. LED-bander, bannere, gulvreklamer, tribuner bag kurvene og andet. Når kampen er slut, skal disse ting selvfølgelig pilles ned igen og pakkes væk. Det kan du være med til at hjælpe med som en del af oprydningsholdet. Oprydningen skal sikre, at hallen fremstår flot og klar til de næste, der skal bruge den, da der er mange andre end kun Bakken Bears der benytter hallen i det daglige.

Oprydningen tager som regel en time til halvanden efter kampen er færdigspillet. På nogle kampdage, hvor der er ekstra pyntet op og stillet op i hallen kan oprydningen dog vare op til to timer efter kampen er færdigspillet. Man er dog altid velkommen til at hjælpe, i det omfang man kan – også hvis det betyder, at man eksempelvis kun kan blive en time efter kampen er færdigspillet.

Kørsel

Til hver af vores europæiske kampe har vi 3 dommere og 1 kommiser som skal hentes i lufthavne (oftest Billund eller Aarhus) og køres til deres hotel og retur til lufthavnen dagen efter kampen.

Denne opgave sker oftest eftermiddag/aften dagen inden kamp og tidlig morgentimer dagen efter kamp.

En anden kørsels opgave er også at køre disse dommere til kampen fra deres hotel på kampdagen. Det sker oftest ca 2 timer inden kampstart.

Vi betaler statens køretakst pr. kørt kilometer og et par billetter til den kamp som du henter og bringer dommerne til.

Dommerbord

Til hver kamp har vi et dommerbord stående af en protokolfører (MVP-app i danske kampe og FIBA scoringsystem i europa), scoringstavlen og 24 sekunder. Til Europæiske kampe har vi også en ekstra protokolfører som skriver en protokol på et stk papir (Den god gamle protokol fra før MVP-app)

Til at besidde disse kræver det et kendskab til reglerne i Basketball og spillet og at du helst har prøvet at sidde før ved dommerbord til FX en ungdomskamp eller en anden senior kamp. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig i starten ved dommerbordet, vi har allerede nu nogle personer som har siddet ved dommerbord i flere år som vil hjælpe dig i gang.

Mødetid er en time før kampstart hvor du kommer til at få hallens bedste pladser til at se kampen.

Statistik

Denne opgave kræver at du kender basketball ret godt og kender til begreber som Assist, rebounds, blocks, steals osv. Her dokumenterer du næsten alle handlinger som sker i kampen live. Statistikken bruges af trænerne i løbet af kampen til at se hvor de evt. skal gribe ind og af fans som gerne vil følge med i kampen, men er ikke i hallen.

Til at sidde ved Europæiske kampe kræver det et FIBA licence som skal tages hvert andet år. Disse kurser kan vi sende dig på når du har fået en god erfaring fra den danske liga.

Mødetid er en time før kampstart hvor du kommer til at få hallens bedste pladser til at se kampen.

Tilmelding

Har du tid og lyst til at blive en del af bjørnekuldet hos Bakken Bears, så send en mail til info@bakkenbears.com.

Vi glæder os til at se dig!