Velkommen til BearsPLUS 2.0

BearsPLUS er Bakken Bears’ formelle erhvervsnetværk og et stærkt supplement til deltagelsen i VIP-arrangementerne før kampene. Som samarbejdspartner i klubben har du mulighed for at få adgang til BearsPLUS og en række ekstra-arrangementer af mere uformel karakter.

BearsPLUS tæller cirka 140 virksomheder og samler virksomheder fra alle brancher. Vi mødes 12 gange om året for at udveksle erfaringer, dele leads og gøre forretning med hinanden og hinandens netværk. I BearsPLUS erhvervsnetværk kommer i til at få nye relationer i erhvervslivet og det er med til at skabe værdi for dig og for din virksomhed.

Til at starte med mødes alle virksomheder til en fælles velkomst, men deles derefter op i mindre grupper à 12-15 virksomheder. Disse mindre netværksgrupper ændres tre gange om året, så man får et dybere kendskab til en større del af de virksomheder, der deltager i netværksmøderne. I hver af undergrupperne er der brancheeksklusivitet, hvilket vil sige, at medlemmerne ikke bliver blandet med andre virksomheder fra samme branche i samme gruppe.

Det første møde i en ny gruppe er altid rent netværk, hvor virksomhederne introducerer sig selv, og bliver introduceret til de andre virksomheder. På det opfølgende netværksmøde mødes virksomhederne en til en, så de kan hjælpe hinanden og på den måde skabe merværdi for hinandens virksomheder. Det trejde møde er der altid et foredrag, med en diskussion i netværksgruppen bagefter. Foredragsholderne kommer med og deler deres erfarning, det kan blandt andet være fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, som fortalte om fremtidens arbejdsmetoder eller Joan Moberg som fortalte om ledelses- og organisationsudvikling. Det sidste møde i grupperne er i oplevelsenstegn fordi, at minder skaber relationer, og relationer skaber minder. Det kan være en helt eksklusiv rundvisning ned i katakomberne af Aarhus Teater eller en tur ude på Aarhus bugten med Aarhus SeaRangers.

På de formelle møder er det faglige i fokus, men da mange gode forretninger jo bliver grundlagt i uformelle rammer, arrangerer BearsPLUS også en række sjove og hyggelige ekstratilbud, som du kan deltage i, hvis du vil lære de andre medlemmer bedre at kende. Højdepunktet er den årlige tur til en basketball-destination et sted i Europa. Som et nyt tiltag har vi stablet et nyt sjovt netværksarrangement på benene, BearsPADEL. Her samles vi om en anden sportsgren end normalt, men samtidig i den gode netværks ånd.

Vi afholder netværksmøderne enten i Vejlby Risskov Hallen, med udsigt over hjemmebanen, eller hos gode eksterne partnere som eksempelvis Savværket Event på Søren Nymarksvej 8A i Højbjerg.

Der afholdes 12 netværksmøder pr. sæson.

Inden hvert møde vil medlemmerne modtage indkaldelse og præsentation af foredragsholderen. Glæd jer allerede – der er spændende folk i støbeskeen.

Vi glæder os til en forrygende og lærerig netværkssæson i Bakken Bears.

Vil du vide mere om BearsPLUS, så kontakt os på sponsor@bakkenbears.com

Mathias Kehlet

Salgschef og
Netværkskoordinator

“Jeg vil rigtig gerne vise dig, hvad et samarbejde med Bakken Bears kan, så tøv ikke med at skrive til mig.”

Kontakt mig her

Tugce Keskin

Account Manager og
Bæredygtighedschef

“Jeg vil rigtig gerne vise dig, hvad et samarbejde med Bakken Bears kan, så tøv ikke med at skrive til mig.”

Kontakt mig her

Nikolaj Stidsen

Events og Salg

“Jeg vil rigtig gerne vise dig, hvad et samarbejde med Bakken Bears kan, så tøv ikke med at skrive til mig.”

Kontakt mig her