BEARS ACADEMY

Bakken Bears satser stort på udviklingen af unge talenter.

Er du en ung spiller med store drømme?

Bears Academy tilbyder set-up, med basketball på højeste niveau, og unikke muligheder for at kombinere med mange forskellige uddannelsestilbud.

Download folderen om Bears Academy her (pdf).

Som spiller på Bears Academy er du “i lære” som professionnel, og du skal være klar til at indrette dit liv både fysisk og mentalt efter basketball.

På en normal træningsuge vil der være erfarne trænere og specialister omkring dig, der arbejder med dine individuelle tekniske færdigheder, din fysiske styrke, hurtighed og springstyrke, din taktiske forståelse, din basketball IQ, dine life skills og mentalitet, og din evne til at bidrage og levere i kampe på højeste danske og internationale niveau.

U17/U19-holdene

Bears Academy er navnet på Bakken Bears’ talentsatsning i de landsdækkende U17- og U19-rækker. I sæsonen 2023/24 er Mads Sigersted overordnet ansvarlig, mens Jesper Serritzlew og Emil Svendsen er head coaches i den daglige træning og i forbindelse med kampene. Assistent trænere tilknyttet U17- og U19-holdende er Lasse Elbæk, Sergio Rodriguez Gonzales, Mikkel Andersen og Esben Bukh.

Seniorholdet (Basketligaen)

Bears Academy spiller i Basketligaen. Dette hold har eksisteret siden 2007 (tidligere under navnet EBAA). Holdet overtog Skovbakkens plads i 2. division, og rykkede allerede i sin første sæson op i 1. division. I 2018 rykkede holdet op i Basketligaen.

Holdet består af unge talenter, der har potentiale til at spille i Basketligaen, samt spillere, der er en del af klubbens U19-hold. Derudover er der spillere med licens til både at spille i Basketligaen for Bakken Bears og for Bears Academy. Målet med holdet er at give spillere på vej mod højeste niveau muligheden for et sidste springbræt og udviklingsmulighed.

I sæsonen 2023/24 er Thomas Hemmingsen head coach for ligaholdet, suppleret af Emil Svendsen og Mads Sigersted.

Spørgsmål

I tilfælde af spørgsmål om Bears Academy kan Mads Sigersted kontaktes på ms@bakkenbears.com.