Information til pressen

Bakken Bears spiller sine hjemmekampe i Vejlby-Risskov Hallen. Det er nødvendigt at lade sig akkreditere til kampene – send en mail til info@bakkenbears.com med angivelse af interesse for at dække kampen. Der er adgang ved fremvisning af pressekort eller studiekort fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole ved indgangen under forudsætning af at indehaveren skal skrive om kampen (under forudsætning af akkreditering).

Umiddelbart efter kampene kan spillere og coaches mv. interviewes på banen eller foran spillerloungen.

I forbindelse med træning bedes pressebesøg aftalt med Bakken Bears’ administration. Dette også af hensyn til journalisten, idet der jævnligt afvikles træninger på andre tidspunkter end de på denne side angivne.

Ønsker du at modtage pressemeddelelser og anden information fra Bakken Bears, kan du komme på pressemailinglisten ved at kontakte Bakken Bears på info@bakkenbears.com

FOTOS

Der kan ikke uden aftale downloades/benyttes billeder her fra sitet, da rettighederne tilhører klubbens fast tilknyttede fotografer. De eneste fotos, der kan downloades af aviser og andre medier er disse.

Fotos i headers og grafik: Allan Høgholm Photography (www.hoegholm.dk) og Per Bille (www.ry-foto.dk)

RETTIGHEDER

Alt materiale på internetsiden ejes af Bakken Bears, og materialet er beskyttet af love om ophavsret og varemærke.

Du må ikke på nogen måde kopiere, ændre, gengive, genudsende, fremsende eller distribuere materiale fra denne internetside, herunder også de underliggende koder og software, medmindre udtrykkelig tilladelse er givet hertil.

Du har tilladelse til at benytte indholdet på denne internetside til privat og ikke-kommercielt brug. Det vil sige gennemse og printe enkelte sider eller afsnit til privat brug.