Slutspil

Efter grundspillet, der færdiggøres sidst på vinteren, afvikles der et playoff blandt de seks bedst placerede hold om fire pladser i DM-semifinalerne. Her spilles der ti runder og man møder alle hold ude og hjemme. Alle kamppoint fra grundspillet medtages i slutspillet. Sideløbende hermed spiller de nederste hold i grundspillet en dobbeltturnering om at undgå nedrykning.

Slutspillets fire bedste hold spiller semifinaler. Semifinalerne spilles således:

  • Slutspillets nummer 1 – slutspillets nummer 4
  • Slutspillets nummer 2 – slutspillets nummer 3

Semifinalerne spilles bedst af fem kampe, således at når et hold vinder tre kampe, er holdet kvalificeret til finalerne. Slutspillets nummer et og to har hjemmebane i første, tredje og en eventuel femte kamp.

Taberne af semifinalerne mødes i bronzekampen, der spilles som en enkelt kamp, hvor det i grundspillet bedst placerede hold har hjemmebane. Vinderen får bronzemedaljer.

Vinderne af semifinalerne mødes i finalerne. Finalerne spilles bedst af syv kampe. Når et hold har vundet fire finalekampe, er holdet danske mestre. Det i grundspillet bedstplacerede hold har hjemmebane i første, tredje samt evt. femte og syvende kamp.