Slutspil

Efter grundspillets 18 spllerunder, der færdiggøres midt i februar, afvikles DM-slutspillet, der afgør, hvem der bliver danske mestre. DM-slutspillet spilles mellem grundspillets seks bedste hold, der spiller alle mod alle. Alle kamppoint fra grundspillet medtages i slutspillet. Sideløbende hermed spiller de fire nederste hold i grundspillet en dobbeltturnering om at undgå nedrykning.

Slutspillets fire bedste hold spiller semifinaler. Semifinalerne spilles således:
Slutspillets nummer 1 – slutspillets nummer 4
Slutspillets nummer 2 – slutspillets nummer 3

Semifinalerne spilles bedst af fem kampe, således at når et hold vinder tre kampe, er holdet kvalificeret til finalerne. Slutspillets nummer et og to har hjemmebane i første, tredje og en eventuel femte kamp.

Taberne af semifinalerne mødes i bronzekampen, der spilles som en enkelt kamp, hvor det i grundspillet bedstplacerede hold har hjemmebane. Vinderen får bronzemedljer.

Vinderne af semifinalerne mødes i finalerne. Finalerne spilles bedst af syv kampe. Når et hold har vundet fire finalekampe, er holdet danske mestre. Det i grundspillet bedstplacerede hold har hjemmebane i første, tredje samt evt. femte og syvende kamp.

SLUTSPILSTERMINER 2021/22

I sæsonen 2021/22 er terminerne således:

DM-slutspillet mellem de seks stærkeste hold afvikles fra primo marts til medio april.

DM-semifinaler: 21., 25., 28. april samt 2. og 5. maj.
DM-finaler: 9., 12., 16., 19., 23., 26. og 30. maj.

Alle datoer er med forbehold for ændringer ift. tv, streaming, tilgængelighed i haller, Europa Cup, m.m.