BEARS VINDER GYSER I SVENDBORG

Bakken Bears vandt det første tv-opgør på TV2 SPORT i Svendborg Idrætscenter. Bears vandt dramaet 95-93 efter et opgør som Bears førte i de sidste 33 minutter, men Svendborg alligevel var tæt på at vinde. Nicolai Iversen mest scorende med 25 point – Antonio Porta havde 35 for Rabbits.

Trods fraværet af hele fem spillere fra den normale rotation, lykkedes det Bears at vinde topopgøret i en fyldt Svendborg Idrætscenter. Bears vandt 95-93 efter en dramastisk kamp, hvor Bears ikke var bagud de sidste 33 minutter, men Svendborg var oppe ved 83-83 og igen ved 90-90.

Bears stillede op uden Thomas Lærke, Søren Ege, Sebastian Åris, Aladdin Barakeh og Jo Harris, og det reducerede Bearsrotationen til reelt blot at bestå af syv spillere, heraf reelt kun Maurice Acker på position et og to! Det gav gode muligheder for Johnell Smith og især kampens topscorer Antonio Porta, der sluttede opgøret med 35 point.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE