BEARS VINDER GYSER I SVENDBORG

Bakken Bears vandt det første tv-opgør på TV2 SPORT i Svendborg Idrætscenter. Bears vandt dramaet 95-93 efter et opgør som Bears førte i de sidste 33 minutter, men Svendborg alligevel var tæt på at vinde. Nicolai Iversen mest scorende med 25 point – Antonio Porta havde 35 for Rabbits.

Trods fraværet af hele fem spillere fra den normale rotation, lykkedes det Bears at vinde topopgøret i en fyldt Svendborg Idrætscenter. Bears vandt 95-93 efter en dramastisk kamp, hvor Bears ikke var bagud de sidste 33 minutter, men Svendborg var oppe ved 83-83 og igen ved 90-90.

Bears stillede op uden Thomas Lærke, Søren Ege, Sebastian Åris, Aladdin Barakeh og Jo Harris, og det reducerede Bearsrotationen til reelt blot at bestå af syv spillere, heraf reelt kun Maurice Acker på position et og to! Det gav gode muligheder for Johnell Smith og især kampens topscorer Antonio Porta, der sluttede opgøret med 35 point.

Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
Bakken Bears er én kamp fra drømmeland
23 sep 2022

Bakken Bears er én kamp fra drømmeland

I en dominerende forestilling, med en lille forskrækkelse i tredje periode, spillede Bakken Bears...
Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears
22 sep 2022

Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears

Bakken Bears skal møde østrigske Swans Gmunden i fredagens semifinale i kvalifikationen til Basketball...
NEWS ARCHIVE