BEARS VINDER GYSER I SVENDBORG

Bakken Bears vandt det første tv-opgør på TV2 SPORT i Svendborg Idrætscenter. Bears vandt dramaet 95-93 efter et opgør som Bears førte i de sidste 33 minutter, men Svendborg alligevel var tæt på at vinde. Nicolai Iversen mest scorende med 25 point – Antonio Porta havde 35 for Rabbits.

Trods fraværet af hele fem spillere fra den normale rotation, lykkedes det Bears at vinde topopgøret i en fyldt Svendborg Idrætscenter. Bears vandt 95-93 efter en dramastisk kamp, hvor Bears ikke var bagud de sidste 33 minutter, men Svendborg var oppe ved 83-83 og igen ved 90-90.

Bears stillede op uden Thomas Lærke, Søren Ege, Sebastian Åris, Aladdin Barakeh og Jo Harris, og det reducerede Bearsrotationen til reelt blot at bestå af syv spillere, heraf reelt kun Maurice Acker på position et og to! Det gav gode muligheder for Johnell Smith og især kampens topscorer Antonio Porta, der sluttede opgøret med 35 point.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE