BEARS VINDER GYSER I SVENDBORG

Bakken Bears vandt det første tv-opgør på TV2 SPORT i Svendborg Idrætscenter. Bears vandt dramaet 95-93 efter et opgør som Bears førte i de sidste 33 minutter, men Svendborg alligevel var tæt på at vinde. Nicolai Iversen mest scorende med 25 point – Antonio Porta havde 35 for Rabbits.

Trods fraværet af hele fem spillere fra den normale rotation, lykkedes det Bears at vinde topopgøret i en fyldt Svendborg Idrætscenter. Bears vandt 95-93 efter en dramastisk kamp, hvor Bears ikke var bagud de sidste 33 minutter, men Svendborg var oppe ved 83-83 og igen ved 90-90.

Bears stillede op uden Thomas Lærke, Søren Ege, Sebastian Åris, Aladdin Barakeh og Jo Harris, og det reducerede Bearsrotationen til reelt blot at bestå af syv spillere, heraf reelt kun Maurice Acker på position et og to! Det gav gode muligheder for Johnell Smith og især kampens topscorer Antonio Porta, der sluttede opgøret med 35 point.

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE