BEARSSEJR GIVER FØRSTEPLADS

For 13. gang siden 1997 vinder Bakken Bears Basketligaens grundspil. Det blev afgjort efter en sejr på 95-83 over Copenhagen Wolfpack. Vejlby-Risskov Hallen var godt fyldt op, og de så igen Bears dominere reboundspillet. Referat følger.

For 13. gang siden 1997 har Bakken Bears vundet Basketligaens grundspil. Det blev en realitet med en 95-83-sejr over Copenhagen Wolfpack. Med resultatet blev det endvidere klart, at Copenhagen Wolfpack ikke kan overhale Rabbits på tredjepladsen. Horsens IC bliver nummer to.

Hele 53 point blev der scoret i første periode, hvor ingen af holdene var specielt interesserede i forsvarsspillet. Gabriel Iffe Lundberg var blændende, og scorede ni point, mens Jyles Smith scorede otte. Smith blev dog ankelskadet og kom ikke tilbage i kampen. For Bears var de to amerikanere Maurice Acker og Jo Harris mest scorende med hver syv point, mens Nicolai Iversen scorede fem. Wolfpack vandt de første ti minutter 28-25.

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE