KVARTFINALERNE STARTER MANDAG

DM-kvartfinalerne sættes i gang mandag kl. 19.00 når de otte hold tipper gang i Basketligaens slutspil. Bakken Bears, der vandt grundspillet, møder Hørsholm 79ers, der sluttede på ottendepladsen i bedst-af-fem serien. Der skal altså tre sejre til i løbet af de næste to uger, hvis DM-semifinalerne skal være en realitet.
 

Begge hold har været ramt hårdt af skader i indeværende sæson. Bakken Bears har haft næsten hele guardrotationen ude, men langsomt men sikkert er spillerne på vej tilbage. Aladdin Barakeh var første mand, der var tilbage i rotationen, og i mandags gjorde Sebastian Åris comeback. Nu gælder det så Thomas Lærke, der så småt kan begynde at bruge sin finger igen, og det er håber at han snart vil være klar til at spille. Maurice Acker, der ellers har spillet mens resten af rotationen har siddet ude, sad til gengæld over i mandags i Næstved med knæproblemer.

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE