BEARS I 13. DM-FINALE I TRÆK

Bakken Bears kvalificerede sig til DM-finalerne for 13. sæson i træk efter sejr på 86-79 i den fjerde semifinale i Næstvedhallen. Modstanderen findes fredag, når Horsens IC og Svendborg spiller den femte semifinale.

Torsdag aften kvalificerede Bakken Bears sig til DM-finalen efter en sejr på udebane i Næstved i den fjerde semifinale. Bears vandt 86-79 efter en tæt kamp, hvor Bears slog et lille hul i tredje periode. Kampen blev dog først endegyldigt vundet i sidste minut. Finalemodstanderen ikke på plads endnu eftersom Svendborg og Horsens IC spiller den femte og afgørende semifinale på fredag.

Thomas Lærke og Nicolai Iversen fordelte bjørnenes første otte point til føring 8-4, inden Næstveds bedste spiller i semifinaleserien, Chris Gabriel, scorede fire hurtige point Herefter overtog hjemmeholdet styringen og Milan Stanojevic scorede fem point til føring 15-10. Selvom Jo Harris reducerede scorede Corin Henry en treer til føring 18-12. Næstved nåede deres største føring i kampen ved 23-16 efter et trepointsspil af Ilija Hinic.

Bears fik sluttet perioden fint med en treer af Jo Harris til sjællandsk føring 25-22.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE