BEARS I 13. DM-FINALE I TRÆK

Bakken Bears kvalificerede sig til DM-finalerne for 13. sæson i træk efter sejr på 86-79 i den fjerde semifinale i Næstvedhallen. Modstanderen findes fredag, når Horsens IC og Svendborg spiller den femte semifinale.

Torsdag aften kvalificerede Bakken Bears sig til DM-finalen efter en sejr på udebane i Næstved i den fjerde semifinale. Bears vandt 86-79 efter en tæt kamp, hvor Bears slog et lille hul i tredje periode. Kampen blev dog først endegyldigt vundet i sidste minut. Finalemodstanderen ikke på plads endnu eftersom Svendborg og Horsens IC spiller den femte og afgørende semifinale på fredag.

Thomas Lærke og Nicolai Iversen fordelte bjørnenes første otte point til føring 8-4, inden Næstveds bedste spiller i semifinaleserien, Chris Gabriel, scorede fire hurtige point Herefter overtog hjemmeholdet styringen og Milan Stanojevic scorede fem point til føring 15-10. Selvom Jo Harris reducerede scorede Corin Henry en treer til føring 18-12. Næstved nåede deres største føring i kampen ved 23-16 efter et trepointsspil af Ilija Hinic.

Bears fik sluttet perioden fint med en treer af Jo Harris til sjællandsk føring 25-22.

Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
NEWS ARCHIVE