BEARS I 13. DM-FINALE I TRÆK

Bakken Bears kvalificerede sig til DM-finalerne for 13. sæson i træk efter sejr på 86-79 i den fjerde semifinale i Næstvedhallen. Modstanderen findes fredag, når Horsens IC og Svendborg spiller den femte semifinale.

Torsdag aften kvalificerede Bakken Bears sig til DM-finalen efter en sejr på udebane i Næstved i den fjerde semifinale. Bears vandt 86-79 efter en tæt kamp, hvor Bears slog et lille hul i tredje periode. Kampen blev dog først endegyldigt vundet i sidste minut. Finalemodstanderen ikke på plads endnu eftersom Svendborg og Horsens IC spiller den femte og afgørende semifinale på fredag.

Thomas Lærke og Nicolai Iversen fordelte bjørnenes første otte point til føring 8-4, inden Næstveds bedste spiller i semifinaleserien, Chris Gabriel, scorede fire hurtige point Herefter overtog hjemmeholdet styringen og Milan Stanojevic scorede fem point til føring 15-10. Selvom Jo Harris reducerede scorede Corin Henry en treer til føring 18-12. Næstved nåede deres største føring i kampen ved 23-16 efter et trepointsspil af Ilija Hinic.

Bears fik sluttet perioden fint med en treer af Jo Harris til sjællandsk føring 25-22.

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE