FØRSTE FINALE SPILLES MANDAG

Det er en klassiker i dansk basketball, når Bakken Bears og Horsens IC mødes i DM-finalerne. Det er 11. gang på 20 sæsoner de to hold mødes i en playoffsserie, og det er femte gang de krydser klinger i en DM-finale. Tip off kl. 19.15 i Vejlby-Risskov Hallen.

Mandag aften starter DM-finalerne, når Vejlby-Risskov Hallen lægger gulv til det første af op til syv finaleopgør imod Horsens IC.

Bakken Bears har kvalificeret sig til finalerne gennem kvartfinalesejr over Hørsholm 79ers (3-0) og semifinalesejr over Næstved (3-1), mens Horsens IC har slået sig forbi SISU (3-0) og Svendborg Rabbits (3-2). I semifinalerne fik begge finalister god modstand. Selvom det inden serien startede var ventet at Rabbits kunne bide fra sig, så det bestemt ikke sådan ud efter to første opgør som HIC vandt meget sikkert. De fynske kaniner fik givet igen og vandt de to næste opgør inden HIC så lukkede serien med en sikker sejr i en godt fyldt Forum Horsens. Bears var i serien imod Næstved presset, da Næstved efter at have udlignet til 1-1 havde hele tre skud til at vinde kamp tre i NRGi Arena.

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen
16 jun 2024

Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen

Næste skridt i Gustav Knudsens karriere er – som mange nok havde forventet –...
Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt
15 jun 2024

Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt

Horsensdrengen Magnus Høj kom til Bakken Bears for to år siden, med det udtalte...
Noah Churchil skal til Bundesligaen
14 jun 2024

Noah Churchil skal til Bundesligaen

Tak for to fantastiske sæsoner, Noah - og held og lykke i Bundesligaen! Siden Noah...
NEWS ARCHIVE