TRE BJØRNE FORTSÆTTER – EN STOPPER

Bakken Bears har også i den kommende sæson de tre talenter Jacob Meller, Kristoffer Løwenstein og Mathias Thibault i truppen, mens Lasse Elbæk prøver sig af andetsteds i sæsonen 2015/16.

Jacob Meller (202 cm, forward, 20 år om en måned) har vist prøver på sit enorme talent, og var en af de dominerende spillere på Bears’ farmerhold i 1. division i den forgangne sæson. Desværre sluttede sidste sæson lidt pludseligt, da Jacob Meller i forbindelse med en træning fik en hjernerystelse, som holdt ham ude af Basketligaens slutspil og de sidste kampe i 1. division.

Kristoffer Løwenstein (180 cm, guard, 21 år) er en ung veteran, og er måske Bearstruppens mest hårdtarbejdende og dedikerede spiller. Kristoffer er en kulturbærer i Bakken Bears og får helt sikkert en stor fremtid i basketball. ”Løwe” var ankermand på klubbens hold i 1. division.

Mathias Thibault (190 cm, guard, netop fyldt 19 år) har afsluttet sin første sæson med Bears, og har mod på at være med i sæsonen 2015/16 også. Truppens yngstemand har knoklet hårdt til træning, og også fået enkelte indhop. Sideløbende med Bearskampene, har Thibault deltaget i U19-kampe – med hvem han vandt pokalturneringen – og 1. division.

Til gengæld er centerspilleren Lasse Elbæk ikke længere en del af Bearstruppen. Han har valgt at søge muligheder for fast spilletid andetsteds.

Bakken Bears ønsker Lasse held og lykke, og håber at se ham tilbage senere i karrieren.

Bears har følgende spillere på plads til den kommende sæson: Morten Sahlertz, Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Thomas Lærke, Jacob Meller, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault samt Mikkel Plannthin (der kommer fra Svendborg).

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE