REKORDMAND STOPPER KARRIEREN

Den mest vindende basketballspiller i historien, Søren Ege, har besluttet at stoppe sin karriere. Søren Ege er den eneste danske herreballspiller der har vundet 15 seniormedaljer.

”Søren Eges rekordliste er imponerende. 10 guldmedaljer – sammen med Jens Jensen flest nogensinde i dansk basketball og 15 DM-medaljer – flest nogensinde. I Bakken Bears er Søren Ege den mest scorende nogensinde. Men det jeg er mest imponeret over er, at Søren i en alder af 35 år og med de meritter han har opnået, kom tilbage fra en korsbåndsskade på bare fem måneder. Det nemmeste i verden havde været at lade sig pensionere med en alvorlig skade”, siger sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz.

Søren Ege fik ødelagt sin sidste sæson af en korsbåndsskade i november, men nåede at komme tilbage tids nok til at spille med i DM-slutspillet.

For Søren Ege er det et vemodigt farvel: ”Det har været rigtigt mange gode år i Bakken. Det har været fantastisk at være med til fra de glade amatørdage til en professionel organisation”, siger Søren Ege.

Søren Eges medaljeskab består af 10 guld-, 4 sølv- og 1 bronzemedalje. Derudover har Søren vundet syv pokaltitler. Søren Ege spillede som ungdomsspiller i Lystrup Basketball, og har udover Bakken Bears været en tur på high school i Mission Viejo i Californien og spillet i italienske Esse Imola.

Den 203 cm høje forward spillede 425 kampe (#2 i Bearshistorien) og scorede 4.156 point. Søren Ege debuterede i efteråret 1997…

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE