BEARS HENTER SENEGALESISK BIG MAN

26 år, 207 cm, power forward/center og født i Senegal – det er nogle af nøgleordene om Michel Diouf, der sammen med Nicolai Iversen og Chris Christoffersen skal operere inside hos Bakken Bears i 2015/16-sæsonen.

Michel Diouf har spillet hele sin seniorkarriere i spansk basketball, og det er naturligvis også her Bears – via head coach Israel Martin – har fået kontakt med Diouf, der har været blandt de dominerende spillere i den næstbedste spanske række – LEB Gold – i de seneste mange sæsoner.

Diouf var i sine sene teenageår en del af storklubben Caja San Fernando Sevilla, og det var på klubbens farmerhold i LEB Silver (tredjebedste række) Diouf slog igennem som en stærk insidespiller (2007-2010). Senegaleseren nåede også at spille EuroChallenge-kampe for Sevilla-klubben.

Siden 2010 har Diouf gjort sig gældende i forskellige klubber i LEB Gold, senest i Burgos, der vandt rækken og dermed sikrede sig sportslig kvalifikation til den bedste række – men eftersom det økonomiske grundlag ikke er på plads, kan Burgos ikke rykke op i ACB. Michel Diouf fungerede som startende power forward for Burgos.

Diouf har i de seneste sæsoner været en af de dominerende big guys i LEB Gold, og har flere kåringer som årets forsvarsspiller, årets center og årets importspiller på sit CV.

Michel Diouf glæder sig til en sæson i Danmark: ”Jeg ser frem til en god mulighed for at oplevelsen i Danmark gør mig til en endnu bedre spiller. Jeg vil gøre alt for at vi får en god sæson”.

Coach Israel Martin glæder sig til at se Diouf i Danmark: “Michel Diouf er en alsidig center som både kan spille med ryggen og ansigtet til kurven, han kan score på mange måder, løber godt og skyder et fint mellemdistanceskud. Forsvarsmæssigt er han en ”rim protector”, rebounder glimrende og en meget atletisk spiller. Han passer rigtigt godt med Nicolai og Chris.”

Udover Nicolai Iversen, Chris Christoffersen og nu Michel Diouf mangler der en stor spiller i rotationen for at sikre det rigtige træningsmiljø. Det var den rolle Lasse Elbæk var tiltænkt. Her tygges der på forskellige løsninger.

Bakken Bears har aftaler med flg. spillere til sæsonen 2015/16: Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Morten Sahlertz, Thomas Lærke, Jacob Meller, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Aladdin Barakeh, Mikkel Plannthin (fra Svendborg), Carles Bivia (fra Andorra, Spanien) og Michel Diouf (fra Burgos, Spanien).

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE