ERFARENT TALENT BLIVER – UNGT TALENT KOMMER TIL

Den 19-årige guard Sebastian Åris fortsætter hos Bakken Bears i sæsonen 2015/16, mens den 17-årige Sylvester Berg bliver en del af Bearstruppen.

”Jeg har været glad for min tid i Bakken indtil videre, og med en ny træner i coach Martin er jeg sikker på at min hidtidige udvikling vil fortsætte. Jeg forventer en hårdtarbejdende trup, hvor vi presser hinanden og knokler hårdt, dag ud og dag ind, og arbejder for at komme tilbage på tronen” – sådan siger Sebastian Åris om hvorfor han også spiller i Bakken Bears i sæsonen 2015/16.

Åris har været en del af Bears seniortruppen i to sæsoner, og trods en brækket ankel, der ødelagde foråret 2015, var det med forbedrede statistikker over hele linjen, at den 19-årige guard kunne gøre sin anden sæson op: Flere minutter, flere point, flere assists og flere rebounds. De er derfor håb om at den 188 cm høje guard vil forbedre sig yderligere, når Basketligaen tippes i gang til oktober.

Sebastian Åris kommer til at indgå som en del af guardrotationen – sammen med den meget erfarne spanier Carles Bivià, den fra Svendborg ankomne Mikkel Plannthin, Thomas Lærke, Aladdin Barakeh, Kristoffer Løwenstein og Mathias Thibault. Dermed kan Bears lukke porten i og melde om ”alt optaget” på guardpladserne.

Udover Åris får Bears tilgang af Sylvester Berg, der er opvokset i Skovbakkens ungdomsafdeling, har været et år på basketballefterskole, men er nu klar til at træne med Bakken Bears. 17-årig Berg er en 201 cm forward, der har deltaget på det danske ungdomslandshold ved U16-EM i sommeren 2014, hvor han scorede 13,8 point og tog 9,6 rebounds – sidstnævnte var næsthøjst i turneringen. Sylvester Berg vil få dobbeltlicens, så han kan spille både 1. division for Bears farmerhold EBAA og Bakken Bears.

Bakken Bears har aftaler med flg. spillere til sæsonen 2015/16:

Guards: Thomas Lærke, Aladdin Barakeh, Sebastian Åris, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Mikkel Plannthin (fra Svendborg), Carles Bivia (fra Andorra, Spanien)

Forwards: Morten Sahlertz, Jacob Meller, Sylvester Berg

Big guys: Nicolai Iversen, Chris Christoffersen og Michel Diouf (fra Burgos, Spanien).

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE