ERFARENT TALENT BLIVER – UNGT TALENT KOMMER TIL

Den 19-årige guard Sebastian Åris fortsætter hos Bakken Bears i sæsonen 2015/16, mens den 17-årige Sylvester Berg bliver en del af Bearstruppen.

”Jeg har været glad for min tid i Bakken indtil videre, og med en ny træner i coach Martin er jeg sikker på at min hidtidige udvikling vil fortsætte. Jeg forventer en hårdtarbejdende trup, hvor vi presser hinanden og knokler hårdt, dag ud og dag ind, og arbejder for at komme tilbage på tronen” – sådan siger Sebastian Åris om hvorfor han også spiller i Bakken Bears i sæsonen 2015/16.

Åris har været en del af Bears seniortruppen i to sæsoner, og trods en brækket ankel, der ødelagde foråret 2015, var det med forbedrede statistikker over hele linjen, at den 19-årige guard kunne gøre sin anden sæson op: Flere minutter, flere point, flere assists og flere rebounds. De er derfor håb om at den 188 cm høje guard vil forbedre sig yderligere, når Basketligaen tippes i gang til oktober.

Sebastian Åris kommer til at indgå som en del af guardrotationen – sammen med den meget erfarne spanier Carles Bivià, den fra Svendborg ankomne Mikkel Plannthin, Thomas Lærke, Aladdin Barakeh, Kristoffer Løwenstein og Mathias Thibault. Dermed kan Bears lukke porten i og melde om ”alt optaget” på guardpladserne.

Udover Åris får Bears tilgang af Sylvester Berg, der er opvokset i Skovbakkens ungdomsafdeling, har været et år på basketballefterskole, men er nu klar til at træne med Bakken Bears. 17-årig Berg er en 201 cm forward, der har deltaget på det danske ungdomslandshold ved U16-EM i sommeren 2014, hvor han scorede 13,8 point og tog 9,6 rebounds – sidstnævnte var næsthøjst i turneringen. Sylvester Berg vil få dobbeltlicens, så han kan spille både 1. division for Bears farmerhold EBAA og Bakken Bears.

Bakken Bears har aftaler med flg. spillere til sæsonen 2015/16:

Guards: Thomas Lærke, Aladdin Barakeh, Sebastian Åris, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Mikkel Plannthin (fra Svendborg), Carles Bivia (fra Andorra, Spanien)

Forwards: Morten Sahlertz, Jacob Meller, Sylvester Berg

Big guys: Nicolai Iversen, Chris Christoffersen og Michel Diouf (fra Burgos, Spanien).

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE