BEARS ÅBNER SÆSONEN MANDAG

Mandag åbner Bakken Bears 2015/16-sæsonen, når holdet tager imod Stevnsgade i Vejlby-Risskov Hallen. Stevnsgade er nyoprykkere i en Basketliga, der kun består af otte hold.

Bakken Bears kommer med fornyet setup til sæsonen. Israel Martin har fået ansvaret for taktikken i stedet for Ville Tuominen. Der er kommet to danske profiler i Mikkel Plannthin og Darko Jukic – ud er gledet Søren Ege og Jonas Zohore. På udlændingefronten er den spanske guard Carles Bivia, senegalesiske Michel Diouf og amerikanske Keane Thomann kommet ind. De erstatter Maurice Acker, Kaido Saks og Jo Harris.

Forberedelseskampene har set positive ud. Det er blevet til fem sejre i seks kampe. Nederlag var imod Luleå (Sverige), mens sejrene kom mod Randers Cimbria, Team Fog Næstved, Rostock Seawolves (Tyskland), Kataja (Finland) og Rapla (Estland).

To af bjørnenes profiler har ikke spillet ret meget i forberedelserne. Point guard Carles Bivia har været knæskadet, men var dog med i den sidste træningskamp og har opadgående formkurve, og 218 cm center Chris Christoffersen har endnu ikke spillet kampe pga. sit engagement i fredagens tv-flade. Christoffersen har dog trænet fint med, og er klar til kampen mandag.

Stevnsgade kommer med en del rutine. Amerikanske Adrian Moss er tilbage i dansk basketball efter han startede sin professionelle karriere i Randers Cimbria for næsten et årti siden. Martin Hermansen, der vandt tre mesterskaber på tre sæsoner hos Bears (1998-2001) gør comeback på ligaplan og point guard Mikael Vincents, der har været ankermand i SISU i flere sæsoner, er også kommet til Nørrebro. De suppleres af bl.a Mads Bloch (ex-Bears), Rasmus Nørgaard, Nicolas Christensen, Jonel Palou.

Stevnsgade trænes af Mickey Dennis, der som spiller har en lang og flot karriere i dansk basketball.

Det er to hold med forskellige perspektiver, der mødes i Vejlby-Risskov Hallen. Stevnsgade skal etablere sig i ligaen – både på og uden for banen – mens Bears skal vise et nyt ansigt oven på sidste sæsons skuffelse.

Tip off er kl. 18.15 – vi glæder os til en ny sæson.
 

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE