SÆSONENS FØRSTE TOPOPGØR

Efter fire sejre i streg venter onsdag sæsonens hidtil største udfordring, når Bears spiller det klassiske opgør på Fyn – Svendborg Rabbits tager imod. Det er den første af to kampe på bare tre dage.
Rabbits er startet sæsonen med tre sejre i fire opgør. Sejrene er opnået imod Hørsholm, Stevnsgade og SISU (alle hold som Bears også har slået), mens det er blevet til nederlag imod Næstved. Rabbits har været ramt af skader – Trevor Noack har endnu ikke spillet, om end han meldes klar inden længe, og i søndagens opgør imod SISU var Antonio Porta fraværende pga. skade.
Den hidtidige topscorer i Basketligaen spiller i Svendborg – det drejer sig om Brandon Rozzell, der snitter 31,3 point, 6,8 rebounds og 3,8 assists, og har gjort al snak om savnet af Johnell Smith til skamme. Omvendt har den sidste amerikaner Anthony Borden endnu ikke vist sit niveau – bliver det imod Bears det bliver fundet frem?
Rabbits har hele syv udenlandske spillere i truppen. Som back up til Noack og Borden har kaninerne engelske Liam Potter. Derudover er Axel Karason – islandsk EM-spiller – hentet til fra Værløse og Damian Ocana spiller igen i Svendborg.
Omdrejningspunktet hedder imidlertid Antonio Porta – tidligere argentinsk OL-bronzevinder og en af ligaens bedste point guards (snitter 8,3 assists).
De danske profiler er rutinerede Claus Magaard og stortalentet Marinus Mouboe.
For Bears kommer kampen til at give et vigtigt fingerpeg om hvor holdet står inden det to dage senere gælder pokalkamp mod SISU og inden FIBA Europe Cup starter en uge senere. For Mikkel Plannthin bliver det en meget speciel kamp, når han for første gang står overfor sine gamle holdkammerater.
Tip off i Svendborg Idrætscenter er kl. 19.00.

 

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE