STORSEJR TIL BEARS OVER HIBERNIA

Referat

For så vidt samme udgangspunkt som de foregående hjemmekampe i denne sæson med et Bakken Bears som favorit. Dog med den væsentlige forskel, at det denne gang gjaldt en kamp i FIBA Europe Cup – måske for første gang med Bakken Bears i favoritrollen.

Første periode var ganske lige – med et usikkert hjemmehold og en spillende træner for Hibernia (No 12 – Colin O’Reilly), der var godt skydende fra down town. Darko Jukic lyste op i flere omgange, men svigtende kommunikation i forsvaret kombineret med brændte skud (mange brændte skud) betød, at gæsterne førte med 15-20 efter 10 minutter.

Straks i anden periode blev styrkeforskellen dog tydelig. Chris Christoffersen stemplede ind, og nu var der mere held med skud fra distancen. Bakken Bears vinder perioden med hele 25-9 og efter 2. periode var stillingen derfor 40-29 og kampen var i realiteten afgjort. Forsvaret var bestemt mere aggressivt og i angrebet var der tilsvarende mere koncentration og mere vilje til at finde den frie mand.

Efter pausen fortsatte Bakken Bears med at dominere. Der var bestemt flere flotte episoder og præstationer – Darko i en coast-to-coast med efterfølgende dunk, Michel Diouf med dunk, Sebastian Åris med flot assist, flere steals og en dejlig 3’er fra Mikkel Plantin. Efter de 30 minutter førte hjemmeholdet 73-45 over et mere end modløst hold fra Irland.

Da 4. periode blev sat i gang var kampen for længst afgjort – og til trods for dette var det fantastisk, at publikum i en absolut velbesøgt Vejlby Risskov Hal i den grad levede med på lægterne.

Bakken Bears kunne spille frit, den brede bænk blev benyttet fuldt ud, og i flere omgange så vi den og de ekstra afleveringer i angrebet, der gjorde skytten fuldstændig fri til skud – og nu var vi mere heldige (læs. dygtige). Med knap 4 minutter igen blev der europæisk debut til Sylvester Berg, der markerede sig med både 4 rebound og en scoring. Også gæsterne fra Hibernia fik dog også en række scoringerne, hvilket sluttelig resulterede i en sejr til Bakken Bears på 96-60.

For hjemmeholdet markerede følgende spillerede sig i angrebet – Mikkel Plannthin 10 point, Nicolai Iversen 10 point, Michel Diouf 15 point, Carles Bivià 15 point og Darko Jukic med 19 point (på lige godt 17 minutter).

For gæsterne var de mest scorende Martins Provizors med 12 point og Colin O’Reilly med 13 point.

Næste ”hjemmekamp” er den 7. november mod Horsens IC i Jyske Bank Boxen i Herning – sidste sæsons to finalister.
 

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE