GRUPPEFINALE TIRSDAG

Bakken Bears og det tjekkiske klassemandskab CEZ Nymburk spiller tirsdag en kamp, der formentlig reelt er gruppefinalen i FIBA Europe Cup, gruppe F. Bears har vundet holdets fire første kampe i turneringen, mens Nymburk har vundet tre og tabt en enkelt – mod Bears.

For bjørnenes vedkommende, er det kun sket en gang før, at holdet har fået fire sejre i et europæisk gruppespil, det var i forbindelse med den første optræden i 2004/05. Den gang var fire sejre nok til førstepladsen i en tæt gruppe (foran Keflavik fra Island, Reims fra Frankrig og CAB Madeira fra Portugal). Denne gang skal der givetvist en sejr til – vinder Bears er holdet endeligt vindere af gruppen, mens det kræver et mindre mirakel, hvis Bears skal vinde puljen i tilfælde af Nymburksejr.

Det skal i øvrigt noteres, at Bears’ topscorer i 2004/05 hed Chris Christoffersen – og at den lange bornholmer var turneringens næstbedste rebounder.

Læs foromtalen her.
 

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE